Converset puhtaaksi

Syksyltä oli jäänyt tennarit puhdistamatta ja pakkaamatta talvisäilöön, joten eteisen kaapin siivouksen ja järjestelyn yhteydessä saivat nekin puhtaan pinnan. Tässä oiva apu löytyy Universal Stonesta, joka sopii vaikka mihin kodin siivouksessa.

whiteandfresh8942.jpg

Universal Stonella saa tosiaan pienellä vaivalla kumi- ja nahkapinnat puhtaaksi eikä rystyset ruvella tarvitse hinkata. 🙂 Yllä puhtaat kengät, alla olevassa kuvassa ennen puhdistusta. Nämä mustat Converset eivät tosin ihan hirmuisen likaiset olletkaan.

whiteandfresh8940.jpg

Ja sitten valkoiset nahkaiset Converset ennen puhdistusta:

whiteandfresh8943.jpg

Ja jälkeen:

whiteandfresh8944.jpg

En tiedä, miten nuo sisäosat saisi puhtaaksi ilman, että kenkä kärsii. Ruokasoodalla ehkäpä, mutta miten huuhtelu? Nauhat toki on helppo irroittaa ja pestä koneessa. Kenkähän toki kuluu ja likastuu vääjäämättä ajan kanssa niin ettei puhdistuskaan enää auta, mutta toisaalta sitä toivoisi, että kenkä olisi sisäpuolelta puhdas. Toiveajatteluako?

 

Irina / White & Fresh - -

7 kommenttia “Converset puhtaaksi

 1. Irina, loistava vinkki! Sama puhdistuskivi löytyy meiltä ja on niin hyvä, mutta enpä ole ymmärtänyt tennareita puhdistaa sillä. 🙂 <br />
  <br />
  Oletko jo osallistunut blogissani olevaan Madara Pihlaja Body Butter arvontaan. 🙂 Taisi olla Kivvi mihin osallistuit aiemmin. 🙂

  1. Tiia: Nyt sitten vain tennareiden puhdistukseen! 🙂 Kiitos arvontavinkistä!

 2. Kiitos vinkistä! Mä olen kangas-converset pessyt kerran vuodessa koneessa (kestää hyvin), mutta nahkaisille aion käyttää tätä konstia.

  1. JonnaH.: Mä myös joskus laitan kankaisia tennareita pesukoneeseen. Harmi, että nahkaisia ei voi. Olisi kiva saada nuo valkoiset nahkaiset puhtaaksi myös sisältä.

 3. Tuo universal stone on kyl näppärä. Meillä se useimmiten on käytössä seinien puhdistuksessa.

  1. jadore: Mulla Universal Stone on käytössä useimmiten tiskipöydän ja altaiden puhdistuksessa. 🙂

 4. Kylläpäs näyttääkin hyvälle. Pitääkin kokeilla, kunhan kevät-kelit saapuvat taas likaamaan kenkämme. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *