Mustat elefantit valkoisella sohvalla

Kaappeja kaivaessani löysin Finlaysonin Elefantti -koristetyynynpäällisen, jota en vielä kertaakaan ole pitänyt esillä. Niinpä se pääsi sohvalle tuomaan hieman vaihtelua.

whiteandfresh9037.jpg

whiteandfresh9039.jpg

Mustavalkoraidallinen tyyny sai mustista elefanteista kaverin.

whiteandfresh9031.jpg

Mustaa valkoisella, ja hedelmät tuovan kivan väripläjäyksen rinnalle. 🙂

 

 

6 kommenttia “Mustat elefantit valkoisella sohvalla

  1. Rakastan elefantteja ja tällainen ikisuosikki kuosi ja värimaailma ihastuttaa. Pidän siitä, ettei kaikki ole mustavalkoista, mutta sitäkin saa olla rauhoittamassa kokonaisuutta. Kaunis on!

    1. Vilimarika: Joskus hamstrasin mustavalkoisia juttuja, mutta nyt haluan sitä ihan vain vähän. 🙂

  2. Efelantit on ihanat! Mulla vaan mustat päästivät väriä valkoisiin osiin jo ekassa pesussa, ja nyt tyynyni on lähinnä musta-vaaleanharmaa… 🙁 Tää mun tyynyliinani tosin on se ihan ns. nukkumatyyny, eli pussilakanan kanssa käytettävää kokoa. <br />
    <br />
    Mä ostin sellaisia värisieppareita jokin aika sitten, ja tuntuu kuin valkoiset osat olisivat jopa hieman vaalenneet nyt parissa pesussa niiden ansiosta… Mutta suosittelen käyttämään värisieppariliinaa pyykissä, kun tota efelanttia pesee 🙂

    1. Dara: Oho! 😮 Mun pitääkin hankkia värisieppariliinoja pesua varten. Pitää myös kysäistä kaverilta, oliko hän ehtinyt kertaakaan pestä tuota tyynyliinaa ennen kuin sain sen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *