Luottotuotteeni Tangle Teezer

Olen ollut tyytyväinen Tangle Teezerin käyttäjä kolme vuotta. Kun siirryin käyttämään teezeriä (postaukseni kolmen vuoden takaa löytyy täältä), en ole tavallista harjaa ikävöinyt. Ja vaikka kahvaton harja aluksi mietitytti niin en ole osannut sitä kahvaakaan kaivata. Oma Tangle Teezer Original -harjani on palvellut hyvin, mutta nyt on alkanut hieman sauma irvistämään. Niinpä onnellisena otin vastaan mahdollisuuden vastaanottaa Salon Elite -mallin harjan, josta on nyt ilmestynyt kaksi kesäisen pastellista versiota. Samalla sain valita testiin muitakin malleja.

1.jpg

Valitsin harjan, jonka pääliosa on raikkaan limen vihreä ja harjasosa raikkaan pinkki. Nimeltään tämä väri on Sweet Peppermint. 🙂 Myös toinen uusista pastellisävyisistä on ihana; Sweet Lilac. Kuvat molemmista pastellisista harjoista löytyvät Tangle Teezer Suomen Facebook-sivulta.

Tämä Elite on kooltaan (kuulemani mukaan) aavistuksen isompi kun original, mutta pakko sanoa ettei se omaan käteeni tunnu yhtään sen suuremmalta. Muoto on hieman erilainen, mutta edelleen mahtuu hyvin käteeni ja käteni eivät ole kovin isot. Toki silloin joskus alussa, kun teezeriin totutteli saattoi harja kimpoilla välillä käsistä pitkin lattioita, mutta nykyään niin käy hyvin harvoin. 😀

3.jpg

Halusin myös testata Aqua Splashia, joka on tehty varta vasten märkiä hiuksia käsieltäväksi. Tällä voi vaikkapa hoitoaineen levittää hiuksiin. 

7.jpg

10.jpg

Tässä kohtaa hieman suu loksahti auki, kun tajusin harjan olevan tuollainen putki. Sitten tajusin, että tietenkin se on parempi noin, sillä suihkussa käytettäessä vesi ei keräänny mistään raoista harjan sisälle. Näppärää!

12.jpg

Omat ohuet ja herkästi irtoavat hiukset on hyvä ensin käsitellä hoitoaineella antaen sen hetken vaikuttaa ennen kuin harjaa hiukset läpi. Näin hoitoaine hieman selvittää hiuksia ennen kuin harjan vetää hiuksista läpi. Joka tapauksessa harjaan jää hiuksia ja märät hiukset on hieman hankala nyppiä harjasta pois. Toki se onnistuu, mutta ei yhtä hyvin kuin kuivien hiusten poistaminen. Kyllä tämä harja paikan suihkusta sai, mutta koska hoitoaineet levittyvät hiuksiini niiden ohuuden vuoksi helposti, en välttämättä tarvitsisi tätä. On tämä kuitenkin kivaa luksusta silloin tällöin, sillä päänahka saa samalla hierontaa. 🙂

13.jpg

Vaikka en juurikaan matkustele, niin täytyihän tuota Compact Styleriakin päästä kokeilemaan. Arvaatteko kuinka paljon valintaan vaikutti tuo säihkyvän kultainen väri? 😉 Mustaa ja kultaa, niin mun juttu! 

14.jpg

18.jpg

Tässä niin sanotussa matkaharjassa on mukana kansi/suojus tai miksi tuota nyt kutsuisi. Harjan keskellä on reikä, johon suojuksen tappi sujahtaa helposti. Suojuksen takia hiuksia ei leviä pitkin ja poikin laukussa eikä myöskään ulkopuolinen lika tartu harjaan. Piikitkään eivät suojuksen sisällä vaurioidu. Compact Styler on myös kooltaan pienempi kuin Tangle Teezerin muut harjat, joten jos koko pohdituttaa, niin tämä on kyllä näppärä ihan kotikäytössäkin. Käytänkin nyt vuorotellen tätä ja pastellin väristä harjaani. 

21.jpg

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä tämä The Original teezeri, jollainen minulla on ollut nämä viimeiset kolme vuotta. Ja mustana kuten nyt viimeiset päivänsä nähnyt harjani. Tätä en nyt sitten erikseen testannut, sillä kolme vuotta varmaan riittää. 😉

27.jpg

26.jpg

Lapsetkin on valikoimassa huomioitu ja heille on tarjolla hauska Magic Flowerpot. Compact Styler sopii myös lapsille pienen kokonsa vuoksi ja kuoseista löytyy lapsille sopiva hauska Late Lammas. Tosin Late Lammas on hauska minunkin mielestä (heh) joten miksei aikuisellekin voisi sopia. 😀 Iso-Britanniaa fanittaville löytyy Britannian lippukuosinen harja ja eläinkuosista diggaavalle leopardikuvioitu Compact Styler.

Tangle Teezer on ehdottomasti luottotuotteeni hiustenhoidossa. Olen todella tyytyväinen sen tehoon harjana ja se on myöskin ohuelle tukalleni tarpeeksi hellävarainen. Ja kuten Aqua Splashistakin mainitsin, harjatessa saa mukavasti päänahkakin stimulointia. En myöskään koe harjaa liian isoksi käteen, mutta toki ihan alussa joutui totuttelemaan siihen, että ei ole vartta. Nykyään käsi on jo tottunut tuntumaan ja uskon, että varrellinen harja saattaisi tuntua omituiselta. 🙂

Joko teillä on Tangle Teezer (ja mitä pidätte siitä) tai oletteko ajatelleet hankkivanne?

 

Postaus tehty yhteistyössä Tangle Teezer Suomen kanssa

15 kommenttia “Luottotuotteeni Tangle Teezer

 1. Tangle löytyy sekä originalina että compactina 🙂 Compact kulkee laukussa koko ajan mukana, koska mulla on ihan jumalaton takkutukka varsinkin auki ollessa 😀 <br />
  En myöskään vaihda enää ikinä tavalliseen harjaan takaisin 🙂 <br />
  Tosin tilaan omani Asokselta, koska ovat huomattavasti halvempia entä Suomessa (tai siis original on)…

  1. Teisu: Kiva, että on muitakin faneja! 🙂 Itse ostin ensimmäisen harjani eBaysta ja silloisilla hinnoilla ainakin taisi tulla halvemmaksi kuin Suomesta ostettaessa. Näitä tosin ei tarvitse kovin usein ostaa, joten se maksaa itsensä kyllä takaisin vaikka Suomesta ostaisikin. 🙂 <br />
   <br />
   Minäkin kantaisin varmasti Compactia mukanani, jos olisi tarvetta hiusten harjaamiselle tuolla liikkeellä ollessa. Hiukseni vaan ovat sellaiset luirut, että ne on pakko pitää aina kiinni ja siksi niitä ei tarvitse harjaillakaan.

 2. Kokeilin Nlle tätä kyseistä harjaa ja ei vaan toiminut!! :(( Neidillä on sen verran kiharat hiukset….

  1. S: Miten se käyttäytyy kiharassa tukassa? Eikö se sitten harjaa kiharaa hiusta vai mikä siinä ei toimi? Ootko kokeillut omaan tukkaan? 🙂

  2. Mulla on tosi paha luonnonkihara eikä ole mitään ongelmia harjaamisen kanssa 🙂 Hyvin luistaa hiuksista läpi harja.

  3. Teisu: Ehkäpä juju onkin siinä sitten, millainen kihara on. Toisenlaisessa kiharassa toimii ja toisenlaisessa ei? 🙂

 3. Suloinen tuo matkaharja!<br />
  <br />
  Mä en valitettavasti päässyt ikinä sinuiksi oman Teezerin kanssa, mulle ainoa oikea harja on sellainen, jossa on kunnon varsi. :p Käytössä ollut jo yli kymmenen vuotta Mason Pearsonit enkä vaihtaisi niitä pois.

  1. JonnaH.: Joo, Compact on söötti. Ja ah, mikä kullan kimallus! :)<br />
   <br />
   Sä oletkin Mason Pearsonin harjasta postannut, muistan. Ehkä voisi joskus olla ihan mielenkiintoista kokeilla sitäkin. 🙂

 4. En ole itse oikein tullut sinuksi teezerin kanssa, mutta tytär ei muuta käytäkään! Harja kulkee mukana koko ajan 🙂 Tuota Aqua splashia voisin sen sijaan kokeilla, oma tukka takkuuntuu ja menee ihan solmuun hiuksia pestessä. Ja mitä pidemmäksi tukkaa olen kasvattanut, sitä rajummaksi tuo takkuuntumis-efekti on käynyt. Ei toivoakaan saada hiuksia selviksi ilman jätettävää hoitoainetta, jota on pidettävä hiuksissa ennen harvalla kammalla auki kampaamista.

  1. Blondi: Mulla on myös takkuongelma. Takaraivolta menee aina takkuun hiuksia pestessä eikä toivoakaan, että tekisi mieli raastaa tukkaa ilman hoitoainetta. Pois huuhdeltava hoitoaine onneksi riittää mulle, mutta jos sellaista ei jostain syystä ole, niin kyllä on Moroccan oilia (mun lemppari) käytettävä hiuksissa ennen harjausta. 🙂

 5. Mä olen harjaillut tuttavani 4-vuotiaan tytön suht paksuja hiuksia tuollaisella Original Tangle Teezerillä. Hyvin ainakin neitokaisen takut sillä lähtee ja ilmeisesti varsin kivuttomastikin. Ainakaan tyttö ei ole kertaakaan valittanut tai protestoinut, nätisti vaan ollut &quot;kampaamossa&quot; 😉 Itsekin on jo pidempään kiinnostanut kokeilla. Millonkohan sitä saisi aikaiseksi hankkia omansa… ;D

  1. Dara: Lapsille tää harja voi olla kyllä harjauksen pelastus. Ja toivottavasti saat jostain (pian) harjan käsiisi ja pääset ihastumaan. 😀

 6. Osallistunpas kolmella arvalla arvontaan. 🙂 Valitsisin ehkä pinkin lasten harjan tytölleni. Ja olen lukenut blogiasi silloin tällöin. Kaverin blogin kautta tänne päädyin ja silloin tällöin olen palannut lueskelemaan kun tykkään sisustusjutuista. 😀

  1. HannaK: Lisäisitkö tämän kommenttisi tuohon varsinaiseen arvontapostaukseen, jotta osallistumisesi &quot;rekisteröityisi&quot;. 🙂

 7. Original on ollut muutaman vuoden enkä muuta harjaa/kampaa tarvitse. Uskomaton vekotin! Kaipaisin myyntiin noita kauniimpia värejä ja kuvioita. Miksi niitä ei ole saatavilla? Jotain nättiä kuten noissa kuvissa on.<br />
  Nykyisin kampaan myös pitkäkarvaiset kissani sillä,olisi tuotekehittelyn paikka ja taattu myyntimenestys. Lemmikkien omistajat on iso käyttöryhmä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *