Maalla on mukavaa

Viikko sitten pääsin päiväksi pois kaupungista ja maalle tuulettumaan ystäväni luokse. Itselleni tämä on harvinaista herkkua ja onkin varsin rentouttavaa haistella raitista maalaisilmaa. 

13.jpg

9.jpg

12.jpg

16.jpg

Grillikausi tuli omalta osalta korkattua ja pidinkin ruokailun osalta vapaapäivän. Muun muassa makkaraa ja jäätelöä sai maistella. 

3.jpg

8.jpg

Olla vain ja hengittää.

11.jpg

Valitettavasti sain maaseutureissulta kanssamatkustajalta pöpötartunnan ja olen nyt useamman päivän sairastanut jonkinlaista keuhkoputkentulehdusta. Lääkityksenä sinkkiannoksen tuplaus, pakurijuomaa (Puhdistamon Instant-pakuri), vitamiineja vihanneksista, marjoista ja hedelmistä sekä tarvittaessa särkylääkettä. Lisäksi möllötystä luvan kanssa ja pitkiä päikkäreitä. En olekaan ollut kipeänä yli vuoteen, joten ehkä se oli aikakin. Toki vähän harmittaa, sillä tämänkin olisi voinut välttää ja perussairauden vuoksi pitäisikin mahdollisuuksien mukaan vältellä kaikenlaisia tulehduksia. Mutta jos positiivisesti ajattelee, niin onhan normaalisti flunssan tai kaksi vuodessa sairastaneelle yli vuoden flunssaton kausi jo iso juttu. En tiedä kuinka paljon on merkitystä sillä, että olen juuri sen yli vuoden sairaudettoman kauden ajan syönyt päivittäin vahvaa sinkkiä ison D-vitamiiniannoksen lisäksi.

Täällä ei siis marmateta kaupunki- ja kotijuhannuksesta vaan ollaan vain tyytyväisiä kaikesta ajasta, jonka saa käyttää lepäämiseen ja tervehtymiseen. 🙂 Toivottavasti teillä kaikilla on ollut mukava juhannus! <3

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *