Treenivaatteita Bubbleroomilta

Ihana auringonpaiste! <3 Paistaako teillä muillakin? Näin iltaa myöten valon määrä lisääntyy kotonani ja alkuillasta jonnekin kahdeksaan/yhdeksään saa olla rullaverho kiinni, jos meinaa nähdä telkkaria. 😀 Mutta eipä mitään, kunhan ei tuu liian kuuma kesällä (vieläkin ahdistaa kuumuus edellisen asunnon kuumuuden vuoksi) ja pääsee kotona paistetta myös piiloon.

Ulkonahan auringonpaiste ei häiritse – ellei ole hellekeli – kun siellä se on ihan hyvä. Odotankin jo kesäisiä kävelylenkkejä. Nyt alkaa olla jo urheiluvaatetilanne parempi tai niin ainakin oletan. Yhdet capri-trikoot ovat jo saapuneet ja ovat sopivat ja vielä odotan muutamaa vaatetta. Bubbleroomilla* kävin katsastamassa valikoimaa ja sieltä tilasin viileimmille keleille hupparin sekä mukavuussyistä urheilurintsikat.

halens-svettisjacka-svartchampagne-94757

Ihastuin tähän huppariin*, koska se oli jotenkin niin “mun näköinen”. 😀 Musta yksinkertainen takki, jossa samppanjan väriset tehosteet. Hillitty ja hallittu, mii laik!

Eliza%20Seamless%20Top.jpg

Only Play -tuotesarjan urheiluliivit*, joissa topatut kupit. Olen tottunut käyttämään pehmustettuja liivejä ja uskon, että nämä ovat siksi minulle hyvät. Toivotaan vain, että olen valinnut oikean koon ja liivit ovat sopivat. Muutaman kerran lenkillä käydessäni olen jo toivonut mukavampaa asua.

T-paitojen ja toppien osalta näyttää edelleen siltä, että tulen turvautumaan jo kaapissa oleviin paitoihin. Paitoja menee kuitenkin useampi lyhyessä ajassa – ellei kerta viikkoon lenkkeile – että tuntuu juuri nyt hölmöltä satsata useampi kymppi paitoihin. Ehkä sitten joskus myöhemmin. 🙂

Nyt Salkkareiden pariin ja viettämään muutoinkin mukavaa ja rentouttavaa perjantai-iltaa!

 

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

 

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Treenivaatteita Bubbleroomilta

  1. Hitsi, sä luot muhun treenienergiaa. No ja kyllä, sitä just tarvisinkin! Aloitan heti, no maanantaina!!! Uudet treenivaatteet piristäisivät todella! Kohta on takana pari kk savutonta ja muutama lisäkilo on tullut lanteille. wtf? Mut lupaan ittelleni ottaa ne pois kun oon päässyt kokonaan tuosta tyhmästä tavasta eroon…viime yönä näin unta että poltin maria!!! Huh! Miten sulla on mennyt?

    1. Marika: Hih! Kiva jos voin olla inspiksenä ja motivaattorina jollekin muullekin. 🙂 Mun pitäisi nyt vaan saada tuo lenkkeily säännöllisemmäksi, mutta nyt oon pitänyt vähän breikkiä, kun maanantaina alko tympäsemään. En halua ahdistua siitä lenkkeilystä, kun tää ruokavaliokin vie niin paljon energiaa vielä. Mut kun saan lenkkijalan vipattamaan, niin kiva mennä mukavissa kuteissa &hearts;<br />
      <br />
      Mulle tuli just 60 päivää täyteen savutonta ja ihan hyvin on mennyt. Mä samaan aikaan tahtoisin polttaa ja samaan aikaan en. Mitään pahoja tilanteita ei silleen ole tullut, että olisin ollut oikeasti lähellä repsahtaa. Mua tietty auttaa toi sähkötupakka eli se kovin vaihe on edessä vasta myöhemmin eli nikotiininkin pois jättäminen. Ja koska nikotiinia saan niin kilotkaan ei ole tullut kiusaksi. Sä oot kyllä tosi hyvin pärjännyt! &hearts; Kaikenlaiset ihmeelliset unet kuuluu asiaan, mä näin alussa unta, että syystä tai toisesta ei ollut mahdollista höyrytellä ja jouduin polttamaan tupakkaa. 😀 Nyt ei ole hetkeen tupakkaunia tullut, mutta ajatuksissani olen kyllä haaveillut tupakan sytyttämisestä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *