Paula's Choice – BHA kuorinta?

Sain Instagramin puolelle vinkin BHA:sta. Se kuuluu käsittääkseni näihin ihon happokuorintoihin, kuten AHA-kuorintakin. BHA on itselleni aivan uusi juttu, vain AHAsta olen kuullut aiemmin. Nyt testauksessa olevissa Exuviance-tuotteissa jälkimmäiseksi mainittua käsittääkseni on. Löysin muutamia postauksia juurikin Paula’s Choice -merkin BHA-kuorintanesteestä. Sitä löytyy myös geelimäisenä. Vahvuuksia on kolme: 1%, 2% ja 8%. Jotenkin neste kuulostaa paremmalta kuin geeli. Tuotteella on kuivattava vaikutus ja iho alkaa säännöllisen käytön alkuvaiheessa kuivumaan ja hilseilemään, aivan kuten Exuviance-tuotteitakin käytettäessä.

pc2010_2_liquid_1.jpg

Tämä tuote herätti vahvan kiinnostukseni. Sen kanssa tosin pitäisi olla sitten muut ihonhoitotuotteet balanssissa eli joko samaa sarjaa tai jotain todella neutraaleja esimerkiksi hajusteettomia apteekkituotteita, jotta ei tule ikäviä yhteisvaikutuksia. BHA-neste kuivattaa sen verran, että kosteutus täytyisi olla kunnossa (BHA:ta minulle suositellut mainitsi kookosöljyn). Tämän kaveriksi pitäisi sitten saada vielä putsari meikinpoistoon ja kunnolla kosteuttava voide, joka kosteuttaisi yön aikana tehokkaasti mutta joka kävisi myös meikin alle. Tai sitten yöksi ja päiväksi omansa. Tällä sarjallahan on kyllä koko repertuaari tuotteita, mutta tämä mietintö, jos päätyisi vain pelkkään happonesteeseen.

Paula’s Choice -tuotteista olen kuullut tähän mennessä pelkkää hyvää. Muistan jonkinlaisen hypetyksen, kun tuotteita alkoi saada Katajanokalta Loveit.fi:n myymälästä. Sittemmin myymälä sekä verkkokauppa on sulkenut ovensa.

Hajustamattomia

Väriaineettomia

Ympäristöystävällisiä

Ei testata eläinkokein

Lisätietoja Paula’s Choice -tuotemerkistä löytyy heidän omilta kotivuiltaan tai Facebookista.

Onko kellään kokemusta näistä tuotteista tai ylipäätään BHA-kuorinnasta?

 

Tällä hetkellä tosiaan viedään viimeisiä Exuviance-tuotteiden testauksessa ja ruokavalioon olen tekemässä jonkinlaisia muutoksia. Edelleen odotan Kaisa Jaakkolan Hormonitasapaino -kirjaa saapuvaksi, jotta pääsen sitä lukemaan. Olette aivan mielettömästi antaneet erilaisia – ja samanlaisiakin – vinkkejä ihoni saattamiseksi taas kuntoon ja elinvoimaiseksi ja olen äärimmäisen kiitollinen. En uskalla luvata tekeväni sitä, mutta olin ajatellut josko tekisin antamistanne vinkeistä jonkun yhteenvedon tänne bloginkin puolelle. Vinkkejä tuli niin paljon, että en osaa päättää millään mistä lähtisin liikkeelle. 😀 Noh, vauva-askelin vaan eteenpäin. 

4 kommenttia “Paula's Choice – BHA kuorinta?

    1. Elina: Mä olin kuullut tästä tuotemerkistä, mutta en ole aiemmin sen tarkemmin tutustunut itse tuotteisiin. 🙂

  1. Hei, Aloin käyttämään Paula´s Choicen tuotteita vuonna 2010 ja siihen loppuivat harharetket kosmetiikan maailmassa.Käytän päivittäin 1 % BHA -geeliä ja kuureina resist weekly 10%-kuorintaa. Tuotteisiin tutustuminen kannattaa aloittaa tilaamalla näytepakkauksia ja katsomalla Paula Begounin videot. Näytepakkaukset ovat käteviä myös matkoilla. Aluksi saattaa tuntua monimutkaiselta mutta äkkiä se rutiiniksi muuttuu. Ainut asia, minkä koen negatiivisena, on postikulut. Tuotteet, varsinkin puhdistusmaito ovat todella riittoisia.Meillä näitä tuotteita käyttää koko perhe. Lisäksi hyödynnän netissä Paulan beautypediaa kun olen aikeissa hankkia muiden sarjojen kosmetiikkaa.

    1. Kristiina: Kiitos neuvoista ja hyvä kuulla positiivisia kokemuksia tästä suhteellisen tuntemattomasta merkistä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *