Kannellinen ja kokoontaitettava rikkasetti

Tai ainakin periaatteessa kokoontaitettava. ūüôā

IMAG0732.jpg

Yhteisty√∂ss√§ Sinituotteen kanssa koti sai taas uusia ja hy√∂dyllisi√§ siivoustarvikkeita. Erityismaininnan ansaitsee kannellinen rikkasetti. Minullahan ei en√§√§ ole toimivaa imuria, joten lattioiden siivous on tapahtunut kuivamopaten. Helppoa ja toimivaa, mutta ongelmaksi on muodostunut moppauksesta syntyvien pienten roskakasojen saaminen lattialta sek√§ tietenkin ihan lattialistojen vieress√§ ja nurkissa olevat muruset sun muut. T√§h√§n asti olen kostealla talouspaperilla “nyppinyt” j√§m√§t lattialta.¬†

Nyt on vihdoin harja ja kihveli, joilla suorittaa ja ylläpitää siisteyttä. Aina ei tarvitse kaivaa moppia esiin saadakseen pienet sotkut lattioilta. Eikä tarvitse siivouksen jälkeen taiteilla jämämuruja lattialta!

IMAG0727.jpg

IMAG0728.jpg

Tämä on siis kannellinen versio, joten jokaisen harjauskerran jälkeen ei välttämättä tarvitse olla kippaamassa roskia roskikseen.

IMAG0734.jpg

Kihveli kansineen taittuu myös vartta myöten, joten tämä vie vähemmän tilaa kuin perinteinen malli.

IMAG0735.jpg

“Kokoontaitettuna” setti mahtuu (tai mahtuisi, jos olisi t√§ll√§ hetkell√§ tilaa ;)) siivouskaapin reunaan eik√§ tarvitse varoa laittaako kihvelin p√§√§lle jotain tavaraa, jolloin setin joutuisi ronttaamaan ulos. Aikoinaan kun oli vanhanmallinen rikkasetti ja imuri, oli imuri monesti kihvelin p√§√§ll√§ ja jouduin ronttaamaan harjaa kaapista ja imurin alta. T√§m√§ menee kivasti tosiaan omaan kapeaan tilaansa.¬†

IMAG0739.jpg

Sinin paketista l√∂ytyi my√∂s sieniliinoja; kuivia liinoja, valmiiksi kosteita liinoja sek√§ kolmen metrin talousliinarulla. Ei n√§ill√§ ev√§ill√§ ihan heti p√§√§se loppumaan. ūüôā Mukana oli my√∂s pieni talousrikkasetti, jolla voi vaikkapa harjata p√∂yt√§tasoilta murusia. Eri harja p√∂ydille, eri lattioille.¬†

IMAG0718.jpg

Näillä tuotteilla on myös toinen merkitys. Näitä Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeen tuotteita ostaessa jokaisesta maksetaan pieni summa uuden lastensairaalan rakennusprojektia varten. Esimerkiksi jokaisesta ostetusta kannellisesta rikkasetistä menee 1,50 euroa hankkeeseen. On hienoa, että Sinituote on mukana tukemassa niin rintasyöpätutkimusta (Roosanauha) kuin uutta lastensairaalaakin. Me kaikki kuitenkin tarvitsemme kotiemme puhdistukseen ja siivoukseen tuotteita, niin mikä parempi tapa osallistua tärkeisiin hankkeisiin ja kampanjoihin kuin ostaa ihan tavallinen arkinen tuote ja päästä sitä kautta mukaan. 

Lisää Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeesta voit lukea täältä.

My√∂hemmin tulossa juttua my√∂s muista Sinin uutuuksista ja niiss√§ lapsetkin on konkreettisesti otettu huomioon. ūüôā

Mukavaa viikon jatkoa kaikille!

 

Postaus toteutettu yhteistyössä Sinituotteen kanssa

10 kommenttia “Kannellinen ja kokoontaitettava rikkasetti

 1. N√§pp√§r√§lt√§ vaikuttaa ūüôā Meill√§ on Sinin tuommoinen kanneton rikkasetti, johon olen ollut tyytyv√§inen. Se on valehtelematta jo ainakin 15 vuotta vanha, ja silti t√§ysin toimivassa kondiksessa edelleen. Mit√§ nyt pikkuisen harjasosan harjakset ovat p√§√§sseet &quot;lev√§ht√§m√§√§n&quot; reunoista, mutta se tuntuu l√§hinn√§ esteettiselt√§ haitalta. <br />
  <br />
  Toisaalta, voisi sit√§ kai joskus rikkasetinkin uusia ;D Tuollainen kannellinen malli sopis meille hyvin, m√§ kun oon just niin laiska, etten aina jaksaisi sit√§ kihveli√§ tyhjent√§√§ ūüėČ

  1. Dara: Mik√§h√§n siin√§ onkin, ett√§ jaksaa lakaista, mutta niiden roskien kippaaminen muodostuu &quot;hankalaksi&quot; ūüėÄ

  2. Hyv√§ kysymys… Samoin kuin se, ett√§ jaksaa sen imurin esiin kaivaa ja jopa imuroida, mutta mik√§ ihme sen imurin kaappiin laittamisessa voi olla niin √§lytt√∂m√§n vaikeaa???

  3. Dara: M√§ olen miettinyt tuota samaa, sill√§ mullakin on ollut imurin takaisinlaittamislaiskuun silloin kun oli viel√§ kaapissa s√§ilytett√§v√§ imuri. ūüėÄ

 2. Joo, tollanenhan rikkasetti tulee kyll√§ meillekin heti kun l√∂yd√§n kaupasta tuollaisen! Meill√§ nykyinen on aina jossakin imurin alla ja siivouskaappi on niin pieni ett√§ ihan √§rsytt√§√§. Kiitos vinkist√§! ūüôā

  1. moonangel: Jep! T√§√§ on tosi k√§tev√§ ja vie v√§hempi tilaa leveydelt√§√§n ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *