Booztin alesta

Viime yönä unta odotellessani vinkkasin teille Nellyllä alessa olevasta Jeane Blushin Leah 1 Parkas -takista. Tässä omista alehankinnoistani Booztilta*.

Minulla on muutama H&M:n pitkähihainen trikoopaita, jollaisia tykkään käyttää. Mukavat päällä ja sopivat minulle hyvin talvitakin alle sellaisenaan, kun tuppaan hikoilemaan herkästi. Edelliset paidat taisin hankkia kuitenkin koon liian pienenä, joskin myös H&M:n koot ovat aika nafteja. Paidat sopivat hyvin päälle, mutta jos kaipaan jotain mukavaa vaatetta päälle, missä on mukava ja helppo olla oma itsensä niin en näitä paitoja kovin herkästi käytä vaan nappaan kaapista ennemmin vuosia vanhan kauhtuneen Seppälän trikoopaidan. Onkin siis oiva aika päivittää hieman paita- ja pusero-osastoa.

Kuvankaappaus%202013-12-28%20kello%202.0Kuvankaappaus%202013-12-28%20kello%202.0

Vasemmalla: EDC by Esprit trikoopaita*

Oikealla: Esprit Casual trikoopaita*

Sattumoisin molemmat tilaamani paidat ovat Espritin paitoja. Nyt vaan peukut pystyyn, että ovat sopivia eikä tarvitse laittaa palautukseen. Näille todella olisi tarvetta!

Nämä vuoden pari viimeistä päivää sitten kasaillaan täällä blogissakin kulunutta vuotta yhteen nippuun, joten palataan asiaan hieman myöhemmin! 🙂

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Booztin alesta

    1. Minna: Ja tarpeellisia, joten toivottavasti paidat ovat sopivia. 🙂 Samoin sulle ihanaa uutta vuotta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *