Canon PowerShot SX260

Hyvää huomenta täältä aamukahvin ääreltä 🙂
Vielä on muutamia asioita hoidettavana ja pakkaaminen saatettava loppuun ennen kuin huomenna aamulla lähtee juna kohti Pohjanmaata ja tämä tyttö pääsee hetkeksi irti arkiympyröistä. Sain Canonilta lainaksi matkalle sopivan pokkarin. Sillä voin sitten ikuistella ihania hetkiä matkaltani.
IMAG0385.jpg

IMAG0380.jpg

IMAG0387.jpg

IMAG0381.jpg

IMAG0382.jpg

IMAG0383.jpg

IMAG0384.jpg

IMAG0386.jpg
Kiitos vaan testimahdollisuudesta Canonille. 🙂 Mielenkiinnolla odottelen millaisia kuvia tuolla reissun päällä tällä saan. 
Enkä tässä nyt muutenkaan oikein meinaa pysyä housuissani, sillä tapaan piiiiiitkästä aikaa ihanan ystäväni ja varmasti käy niin että kotiin palattua on leuat kipeänä pitkistä juttutuokioista. Meiltä tytöiltä ei jutut lopu koskaan kesken. Ihana myös päästä seurailemaan ystäväni tyttären touhuja ja höpötyksiä. <3
Lisäksi odotan innolla paikalliselle kirpparille pääsyä sekä Halpa-Hallin valikoimia. Meillä kun täällä Helsingissä ei HH:ia ole ja siellä on paljon kaikkea kivaa sisustusjuttua edullisesti. 🙂
Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Canon PowerShot SX260

  1. Onpas kivan näköinen vehje toi kamera, punainenkin vielä… Mulla on fiksaatio punaisiin elektronisiin vempeleisiin, josta johtuen mm. puhelin, kahvinkeitin, vedenketin ja pölynimuri ovat punaisia. Punaisesta kamerasta vielä haaveilen ;D&lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Hauskaa reissua sulle Irina! Olet varmasti lomasi ansainnut 🙂

  2. Kiitos kiitos! 🙂 Irtiottoa arjesta on odotettukin!

  3. Ihanaista reissua! :)&lt;br /&gt;Mäkin just intoilin kun pääsin syyslomalla eka kertaa elämässäni Halpa-halliin äitin luona lomaillessani 🙂 Pienet on ilot 🙂

  4. Kiitos! &amp;lt;3 Mä olen käynyt tuolla Halpiksessa aiemminkin ja katsellut jo silloin, että siellä on kaikkea kivaa. Nyt kun on tässä pian kaksi vuotta intensiivisemmin sisustellut ja blogeista lukenut mitä kaikkea kivaa Halpiksesta saa niin odotan into piukeena käyntiä siellä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *