Sisustusjuttuja Iskun tilaisuudesta

Näitä kuvia sitten on… aikamoinen pläjäys. Ehkä parempi kärsiä koko tuska kerrallaan, kuin jakaa nämä kuvat useammalle postaukselle. 😉
Hiljattain+pa%CC%88ivitetty1.jpg
Ihanan pehmoisia huopatyynyjä

Hiljattain+pa%CC%88ivitetty3.jpg

IMAG9654.jpg
Tuo valaisin <3

IMAG9681.jpg

IMAG9682.jpg

IMAG9714.jpg

IMAG9683.jpg

IMAG9685.jpg

IMAG9688.jpg
Viininpunaista näkyy vaatemuodin lisäksi paljon myös sisustuksessa

IMAG9690.jpg

IMAG9693.jpg

IMAG9694.jpg

IMAG9697.jpg
Miten ihana rustiikkinen pinta!

IMAG9699.jpg

IMAG9700.jpg
Hauska 🙂

IMAG9703.jpg
Näppärä sohvapöytä, mustana tai valkoisena. Sopii hyvin pieneen kotiin ja tarvittaessa näitä löytyy myös isompanakin.

IMAG9704.jpg

IMAG9705.jpg

IMAG9706.jpg

IMAG9707.jpg

IMAG9708.jpg
Piilopöytä, aika jännä ratkaisu.

IMAG9713.jpg

IMAG9715.jpg

IMAG9718.jpg

IMAG9722.jpg

IMAG9726.jpg

IMAG9739.jpg
Myymälässä oli paljon kaikenlaista uutta ja inspiroivaa. Sainkin joitain sisustusideoita ja löysin muutamia tuotteita, jotka haluaisin. 🙂
Isku haluaa kotimaisena yrityksessä tuoda vielä entistä enemmän näkyviin luonnonmukaisuutta ja muun muassa uusitun myymälän sisustuksessa käytetyt värit ovat saaneet inspiraation luonnosta. Iskuhan on lahtelainen perheyritys, perustettu vuonna 1928 ja nyt mennään jo kolmannessa polvessa. Lanternan uusittu myymälä onkin valoisa ja raikas sisustukseltaan ja pidetty aika yksinkertaisena. Ei siis ahdettu liian täyteen kaikkea sälää vaan myymälässä on tilaa hengittää ja kierrellä. On se hyvä, että meillä on vielä näitä kotimaisiakin yrityksiä olemassa. 🙂

6 kommenttia “Sisustusjuttuja Iskun tilaisuudesta

  1. Kaikkea kivaa näyttää Iskussa olevan. Kävin aika vasta Iskun eri myymälässä, joten varmaan valikoima vaihtelee vähän myymälöittäin tai sitten en pitänyt joka hyllyn kulmassa silmiäni auki. En löytänyt Iskusta sitä, mitä olin sinne mennyt ostamaan (kaksi asiaa), mutta kaikkea muuta kivaa siellä kyllä oli. Olisi tehnyt mieli ostaa kärryllinen tyynyjä ja valaisimia.:) Olisi pitänyt ostaa verhotankoja, verhot, tietynlaisia tuoleja ja kaksi mattoa. &lt;br /&gt;&lt;br /&gt;Osaisitko vinkata blogia tai muuta sivua, josta löytyisi juttua moderneista verhotangoista ja mistä niitä voisi ostaa. Googlettelin vähän ja löysin vain pari juttua, mutta niissäkin oli aika niukasti tietoa. Meillä päin ei myymälöissä ole kunnon valikoimaa. Voisin tilata netistäkin. Kävin monessa eri kaupassa kysymässä. Yhdestä olin jo ostamassa, mutta myyjällä ei ollutkaan kuutta kappaletta myydä samanlaisia… Huoh. Minähän en osta eriparia.:D Eräässä kaupassa tankopakettien pakkaukset olivat päistä auki ja ne päät tangoista noin 15 cm matkalta naarmuuntuneet. Ranttu (kranttu, nirso:D) kun olen, en huolinut niitä. Jos edes jostakin nettikaupasta löytyisi…

  2. Kiva nähdä sua pitkästä aikaa VK 🙂 Mä en valitettavasti osaa verhotankoasioissa vinkata, kun ne on ihan vieras juttu mullekin. Lähtisin varmaan vaan juurikin googlettamaan, muuta en osaisi. Toivottavasti löydät sopivat! 🙂

  3. Paljon kivoja juttuja!! Iskussa tulee käytyä harvoin, sinne on tulllut kyllä palkon kivoja sisustustavaroita! Taidan poiketa heti huomenna, kiiton vaan vinkistä!:)

  4. Onpas paljon kaikkea kivaa. Harvoin siellä tulee käytyä ihan hintojenkin takia mutta kyllä Iskusta aina löytyy jotain täydellistä ja erilaista. 🙂

  5. Mulla on sama, että hintaluokat on olleet itselle hieman yläkantissa, mutta voisihan tuolta – kuten kuvita näkyy – löytää myös kaikkea kivaa esimerkiksi piensisustukseen! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *