Lanternan Iskun avajaiset

Sain eilen illalla kunnian osallistua Lanternan Iskun uudistetun myymälän avajaisten kunniaksi järjestettyyn kutsuvierastilaisuuteen. Siistit vaatteet päälle, kello ja korut ranteisiin ja illasta nautiskelemaan!
IMAG9768.jpg
Näistä olemattomista liruhiuksista ei saa kyllä kauniita millään, varsinkaan kun hiuksia edelleen irtoaa enemmän kuin laki sallii.

IMAG9754.jpg

IMAG9755.jpg
Ja sitten itse tilaisuuteen. Sisääntullessa jokainen vieraista käteltiin, ensimmäisenä saimme kätellä Iskun konsernijohtajaa. Tämän jälkeen käteen annettiin lasi kuohuvaa ja saimme siirtyä uusittuun myymälätilaan nautiskelemaan ja tutustumaan.
IMAG9655.jpg

IMAG9648.jpg

IMAG9653.jpg
DJ ja hyvää musiikkia

IMAG9680.jpg
Iskun konsernijohtaja Arto J. Tiitinen

IMAG9691.jpg
Isku Interiorin muotoilujohtaja Antti Olin

Hiljattain+pa%CC%88ivitetty.jpg

IMAG9664.jpg

IMAG9659.jpg

IMAG9660.jpg

IMAG9661.jpg

IMAG9662.jpg

IMAG9663.jpg

IMAG9670.jpg


IMAG9669.jpg

IMAG9673.jpg
Tarjolla oli muun muassa rapu-sandwichia, näkkileipää lohitahnalla sekä tuollaista lehtitaikinasta tehtyä “leivosta”, jonka sisällä oli herkullista sienitäytettä.

IMAG9675.jpg

IMAG9677.jpg
Myöhemmin illasta meille oli järjestetty upea yllätysohjelma, Tuliryhmä Poltteen esitys, josta saimme nauttia ulkona.
IMAG9778.jpg

IMAG9795.jpg

IMAG9782.jpg

IMAG9793.jpg

IMAG9795.jpg
Mielettömän upeaa ja henkeäsalpaavaa tulenkäsittelyä!
Kyllä meitä hemmoteltiin! <3 Lämmin kiitos Iskulle tästä upeasta ja inspiroivasta illasta, herkullisesta ruoasta ja juomasta sekä mielettömän upeasta yllätysohjelmasta.
Vielä huomenna (ja toki myöhemminkin ;)) ehtii käydä tutustumassa Iskun uudistettuun myymälään Lanternaan ja hyödyntämään avajaisviikonlopun tarjoukset 🙂 Tietoa löytyy tästä!
Sain myös taltioitua paljon inspiroivia tuotekuvia illan aikana, niistä juttua seuraavassa postauksessa.
Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Lanternan Iskun avajaiset

  1. Olen itse töissä Lanternan Sotka -myymälässä. Katselin illanviettoa viereisen myymälän näkövinkkelistä. Isku oli todella panostanut iltaan! Tyylikästä porukkaa oli liikkeellä harvinaisen paljon 🙂 ja siis yhtenä niistä jee!&lt;br /&gt;Hölmö sattuma illalle oli uutisissa ollut Iskun yt-uutinen 🙁

  2. Panostettu oli todellakin, itse olin aika otettu, että ihan toimitusjohtajaa myöten oli heti ovella porukka kättelemässä kaikki vieraat. Se on jo jotain! Ja meillekin Tiitinen puheessaan mainitsi nämä YT:t, mutta kyllähän nykyisessä taloustilanteessa YT:t osuu monen nilkkaan, valitettavasti. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *