5 väriä -somehaaste ⎢Sininen

5 väriä -somehaasteessa ääneen pääsee tänään sininen väri. Ensimmäiseksi sinisestä tulee mieleeni vuosituhannen vaihteen sinivillitys, jolloin ihan kaiken piti olla sinistä. Sävy kuin sävy, sitä piti olla niin sisustuksessa kuin vaatteissakin. Minulla oli syvänsininen astiasto, sininen päiväpeitto, vaaleansinisiä vaatteita – you name it! Sittemmin sininen väri elämässäni kärsi inflaation – sen siitä saa, kun liikaa innostuu – eikä väriä ole juurikaan missään näkynyt.

5 väriä haaste, sininen, hortensia, terassi

5 väriä haaste, sininen, hortensia, terassi, muratti

Terassille sen sijaan olen alkanut parin viimeisen vuoden aikana tuomaan sinistä kukkien muodossa. Jokakesäinen must have -hankintani onkin iso terassihortensia ja eniten tykkään juuri tästä sinisestä versiosta. Vieressä nököttää myös jokakesäinen ostokseni muratti, joka näyttää kivalta vanhaan maitotonkkaan sijoitettuna.

5 väriä haaste, sininen, orvokki, orvokki-istutus, terassi

Tänä kesänä päätin kokeilla myös orvokki-istutusta, sinisenä totta kai. Aiempina vuosina olen hankkinut orvokkiamppelin, mutta nyt halusin näitä isompikukkaisia orvokkeja. Kasvavat vain niin nopeasti, että taitaa kohta olla aika leikata ne alas. Venähtävät muuten liikaa eikä istutus ole enää niin nätti.

Olen hieman haaveillut sinisen värin tuomisesta myös sisätiloihin. Eniten mielessä on jokin kauniin sinisävyinen torkkupeitto, jonka voisi pedata sängynpäätypeitoksi makuuhuoneeseen. Aika näyttää, mitä sitä keksii ja lopulta toteuttaa. Tällä kertaa en kuitenkaan taida pistää koko sisustusta siniseksi. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *