Kirja-arvonta [Maria Adolfsson, Harha-askel]

EDIT: Arvonta on päättynyt

Tämän vuoden ensimmäisenä kirjana luin ennakkokappaleena saamani ruotsalaisen Maria Adolfssonin dekkarin Harha-askel, joka aloittaa uuden Karen Eiken Horbystä kertovan Doggerland-dekkarisarjan. Nyt sain yllättäen kirjasta toisen, kovakantisen kappaleen ja koska olen jo itse lukenut tämän niin haluan ilahduttaa jotakuta dekkarinnälkäistä lukijaani arpomalla kirjan. 🙂

harha-askel, maria adolfsson, kirja-arvonta

harha-askel, maria adolfsson, kirja-arvonta

Uusi murhasaari on noussut merestä!

Harha-askel on ensimmäinen osa kuvitteelliseen Doggerlandin saarivaltioon sijoittuvaa rikossarjaa, jossa tuulisen saariryhmän suolantuoksuinen elämä avautuu lukijalle hämmästyttävän todellisena. Tervetuloa Doggerlandiin!

Komisario Karen Eiken Hornbylla on kamala krapula. Ja morkkis. Juuri tämän miehen vierestä hän ei olisi koskaan halunnut herätä. Ja pahempaa on edessä: hänet kiskotaan suoraan sängystä tutkimaan murhaa, jonka uhri ei voisi olla hänen kannaltaan kiusallisempi. Pitkään Britanniassa asunut Karen on palannut kotiin Doggerlandiin nuolemaan haavojaan, ja nyt hän joutuu peittelemään omia harha-askeleitaan voidakseen tutkia murhaa. Paluumuuttajaan ei suhtauduta ystävällisesti töissä eikä kylillä, ja Karenin oma objektiivisuus alkaa horjua, kun hän kiintyy uhrin tyttäreen. Onko murha hetken kiivastuksissa tehty, vai vievätkö jäljet vuosikymmenten taa kummalliseen jaksoon saarivaltion historiassa? Ja haluaako Karen edes tietää vastausta? (Teksti: Tammi)

Lue myös: Luetut kirjat – Tammikuu 2019

harha-askel, maria adolfsson, kirja-arvonta

Osallistu arvontaan ja voita uunituore dekkari!

Arvontaan osallistuaksesi jätä vapaamuotoinen kommenttisi tähän postaukseen. Liitä mukaan toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta saan sinuun yhteyden arvonnan päätyttyä, jos voitto osuu kohdallesi. Sähköpostiosoitteet eivät näy julkisesti ja niitä käytetään ainoastaan tämän arvonnan voittajan tavoittamiseen. Arvonta päättyy sunnuntaina 24.2.2019 klo 23:59.

Arvonnan palkinto saatu Tammelta

Komplett Bank

Mainos alkaa

Mainos päättyy

Irina / White & Fresh - -

43 kommenttia “Kirja-arvonta [Maria Adolfsson, Harha-askel]

 1. On kyllä niin räväkältä kuulostava dekkari, että mielenkiinto heräsi!

 2. Tämä kirja olisi kiva lukea, kuulostaa niin mielenkiintoiselta 🙂

 3. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta 🙂 Ottaisin kovin mielelläni omaan hyllyyn, koska sairaudesta johtuen (tai ainakin sitä syytän..) olen kovin hidas lukija ja unohdan varata lisäaikaa kirjastokirjoille joten olen joutunut itse antamaan itselleni kiellon lainata toistaiseksi lisää lukemista sieltä. Taloustilanne taas on asettanut kiellon ostoille. Pattitilanne! Vaan onneksi on kirpparit ja divarit. Kivaa ois silti voittaa, vaan nyt tutustun blogiisi vähän paremmin 🙂

 4. Riitta :Kiinnostava kirja, olisi kiva saada omaksi, niin voisin antaa siskonikin lukea. Molemmat pidämme dekkareista.

 5. Mielenkiintoista, fiktiivinen ympäristö. Kiinostaa kovasti.

 6. Oon pitkästä aikaa innostunut lukemisesta sekä kirjojen kuuntelemisesta. Enemmän on tullut kulutettua tietokirjoja ja elämänkertoja. Dekkari toisi mukavaa vaihtelua.

 7. Kirjastojonossa olen, mutta olisi mukava lukea vähän aikaisemmin eli mukana.

 8. Mukana. Luen paljon, myös dekkareita, tuo tuntuu mielenkiintoiselta.

 9. Mielenkiintoiselta vaikuttaa. Haluan ehdottomasti lukea tämän uutuuden.

 10. Luin tästä kirjasta jostakin muualtakin ja mielenkiinto heräsi jo silloin. Tämän kirjan haluan todellakin lukea!

 11. Mukana! Mukaansatempaavaa luettavaa pian alkavaan talvilomaan?

 12. Mukava lukea sinun luetut kirjat postauksia, löytää hyviä vinkkejä lainaukseen .Arvonnassa mukana.

 13. Kiitos vinkistä!!
  Tottakai mukana arvonnassa, sillä kyllähän hyvälle kirjalle aina paikkansa on.

 14. Innokkaana lukijana voisin tämän kirjan myötä kerrankin lukea dekkarin. Niitä harvemmin tulee luettua.

  Mukana siis arvonnassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *