Tomaattipesto-valkohomejuusto -tortut

Monesti jouluisin jää yli torttutaikinaa, mutta ehkäpä joulutorttukiintiö on tullut täyteen? Kokeile vaihteeksi suolaisia torttuja tällä ohjeella, joka myös CASA Blogien joulukalenterissa tänä vuonna julkaistiin.

tomaattipesto-valkohomejuusto -tortut

Täytteeksi valikoituivat tomaattipesto ja valkohomejuusto. Juustoksi toki kelpaa mikä vain mieleinen, mutta alkuperäisessä ohjeessa käytettiin parmesaania. Kiitos vielä Riikalle tästä mainiosta parin vuoden takaisesta vinkistä!

Tortut valmistuvat aivan perinteisten tapaan: marmeladin sijasta nokare tomaattipestoa, sakarat kiinni ja päälle siivu juustoa. Sitten vain uuniin 225 asteeseen ja noin 10-15 minuuttia, uunista riippuen. Anna hetki jäähtyä ja sitten vain nauttimaan!

tomaattipesto-valkohomejuustotortut, suolaiset tortut

tomaattipesto-valkohomejuustotortut, suolaiset tortut

Nämä tortut sopivat loistavasti arkeen ja juhlaan, vaikkapa uudenvuoden tarjoiluun. 🙂

 

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *