Uusi taulu olohuoneen seinällä – Manhattan Bridge

Löysin taannoin tosi kivan taulun, joka olisi sopinut olohuoneen seinälle sekä muuhun sisustukseen kuin nenä päähän. Kyseistä taulua en lopulta saanut, mutta sen myötä heräsin ajatukseen, että voisi olla kiva saada välillä hieman vaihtelua. Tilasin siis uuden julisteen New Yorkin karttajulisteen tilalle ja niinpä minulla on nyt niin sanotusti uusi taulu olohuoneen seinällä.

Uusi taulu olohuoneen seinällä - Manhattan Bridge

Nykyinen taulu luo enemmän kontrastia ja ilmettä sisustukseen. Tämän lisäksi se muistuttaa minua elämäni hienoimmasta matkasta ja upeista hetkistä New Yorkissa. Manhattan Bridge – tuolla olen minäkin käynyt.

Uusi taulu olohuoneen seinällä - Manhattan Bridge

Uusi taulu olohuoneen seinällä - Manhattan Bridge

Uusi taulu olohuoneen seinällä - Manhattan Bridge

Kun vaihdoin julistetta kehykseen, säikähdin ensin, että nyt on väärän värinen kehys. Kuva on tummansävyinen, mutta kehys valkoinen. Onneksi lopputulos on kuitenkin hyvä, sillä valkoinen kehys keventää hieman tumman kuvan sävyä ja istuu kivasti kuvan vaaleamman keskiosan kanssa. Vaikka alkuperäinen tauluideani ei (ainakaan vielä) toteutunut, niin tämä toiseksi paras vaihtoehto ei tunnu kuitenkaan yhtään huonolta. Tykkään!

(Juliste on ostettu Deseniolta)

4 kommenttia “Uusi taulu olohuoneen seinällä – Manhattan Bridge

  1. Hyvältä näyttää! Onko siinä kenties kuvakollaasin alku ? Sopis hyvin tuolle seinälle ?

    1. Kiitos Anne! Kuvakollaasia en halua, vaan tykkään siitä, että seinä näyttää ilmavalta. Koskaanhan toki ei voi sanoa ei koskaan. 🙂

  2. Ai että kun nättiä!!itse olisin laittanut taulun alemmas,mutta makuasioita nämä:)Taulu on kiva!

    1. Kiitos! 🙂 Taulu on puoli metriä sohvan selkänojasta, joten ei kovin paljon alemmas viitsi laittaa. Vääristäisiköhän kuva todellisuutta?! Mutta siis laitoin myöskin taulun naulaan, joka oli tässä asunnossa jo valmiiksi, joten ei myöskään ole itseni varsinaisesti määräämä paikka. Ja totta, makuasioitahan nämä ja omaan silmään näyttää ihan kivalta tuossa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *