Loppuneet kosmetiikkatuotteet: toukokuu 2017

loppuneet_kosmetiikat_toukokuu_7586.jpg

Great Hair Moisture Drench Conditioner – Sokoksen 3+1 päiviltä ostetuista GH shampoosta ja hoitoaineesta tuli hoitsikka kulutettua vihdoin loppuun. Hyvä niin, sillä tämä ei vakuuttanut. En kokenut sen olevan niin tehokas kuin hoitoaineelta toivon. Ei siis valitettavasti jatkoon.

Rexona Shower Fresh antiperspirantti – Tuttu ja turvallinen Rexona, mutta ällä kertaa kokeilin uutta tuoksua: Shower Freshiä. Toimii! Ostan jatkossakin.

JorgObé White Tea Balancing Cream – Kirjoitinkin näistä tanskalaisista ihanan yksinkertaisiin pakkauksiin pakatuista JorgObén tuotteista reilu puoli vuotta sitten. Olin silloin kiinnostunut juuri tästä voiteesta ja niinpä sen lopulta pistin tilaukseen. Voide on kätevässä pumppupullossa ja annostelu on helppoa ja siistiä. Voidetta voi käyttää milloin haluaa: päivällä meikin alla, naamiona tai yöllisenä hoitovoiteena. Koostumus ei ollut liian paksu eikä liian ohut vaan siltä väliltä. Itse käytin pääasiassa päivävoiteena ja kerran taisin kokeilla naamiona. Kyllä, voisin ostaa ja käyttää jatkossakin!

Victoria’s Secret Secret Charm Hand & Body Cream – Tämäkään VS:n käsi- ja vartalovoide ei pettänyt. Minusta on ihana rasvata iltaisin kädet näillä voiteilla, kun niissä on niin ihana tuoksu. Tämä voide oli ehkä kokeilemistani vähiten voimakas tuoksultaan. Ehdottomasti aion ostaa näitä jatkossakin.

Oliko näiden tuotteiden joukossa sinulle tuttuja tai kiinnostavia tuotteita? 

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *