Arjen iloja – Samppanjaa ja burgereita

samppanjaa_ja_burgereita_7736.jpg

samppanjaa_ja_burgereita_7740.jpg

samppanjaa_ja_burgereita_7754.jpg

samppanjaa_ja_burgereita_7759.jpg

samppanjaa_ja_burgereita_7765.jpg

Eilen tavattiin muutaman bloggaaja-ystävän kanssa. Meillä oli tarkoitus mennä korkkaamaan Helsingin keskustan Stockmannin uusi kattoterassi, mutta taivas syöksi sen verran vettä, että alkuperäisestä ideastamme ei tullut mitään. Niinpä siirryimme sisälle kahdeksannen kerroksen samppanjabaariin juomaan yhdet kuohuvat ja vaihtamaan kuulumisia. Juomaksi valitsin 8th floor Bellinin; samppanjaa ja vadelmasorbettia.

Juomien jälkeen lähdimme testaamaan paljon kehutun pietarsaarelaisen Friends & Brgrsin, joka sijaitsee Mikonkadulla. Palvelu oli sujuvaa, tunnelma melkein kuin Shake Shackissa ja ruoka aivan älyttömän hyvää. Ranskalaisetkin oli tehty kuorineen päivineen. Suosittelen!

Tällaiset pienet get togetherit kiireisen arjen keskellä – erityisesti harmaina sadepäivinä – piristävät valtavasti mieltä ja antavat energiaa. Hyvä ruoka, hyvä juoma ja hyvä seura = parempi mieli. Miten tällaisten tapaamisten järjestäminen useammin, vaikkapa kuukauden kahden välein tuntuu olevan niin kamalan vaikeaa, kun kuitenkin lopputulos on niin voimaannuttava? Kiitos tytöt! <3

Aurinkoista viikonloppua!

2 kommenttia “Arjen iloja – Samppanjaa ja burgereita

  1. Friends &amp; Brgrs on kyllä mahtava ❤️ Pitää pikimmiten mennä maistamaan heidän Portobello-burgeria, sillä sitä en ole syönyt. Se on tosi tainnut olla listalla vasta jonkin aikaa. Vegan Brgr on kyllä yksi parhaista vegaanisista hamppareista ellei jopa paras. Ja ne ranut on siksi niin hyviä kun ne on keitetty rasvassa kolmesti ? Otitko majoa ranuille? En missään ole saanut yhtä hyvää majoneesia! Sekä chipotle että aioli ovat todella hyviä, joskin itse ehkä tykkään aiolista enemmän.

    1. Satu: Oli mahtava! Söin Friends-aterian. En ottanut majoneesia ranskalaisille, mutta täytyy joskus ottaa. Aika hurja ajatus, että on kolmesti rasvassa keitetyt. 😀 Mutta ei se haittaa, niin harvoin tulee syötyä hamppareita, että sen kerran kun syö niin voi vapaasti nauttia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *