MUJI pop-up myymälä Habitare-messuille!

muji_kitchen.jpg

muji_stationery.jpg

muji_travel.jpg

muji_cosmetic.jpg

muji_notebooks.jpg

muji_storage.jpg

muji_bathroom.jpg

muji_housekeeping.jpg

muji_scincare.jpg

muji_textiles.jpg

muji_candles.jpg

Kuvat: MUJI

Ensimmäistä kertaa koskaan suosittu japanilainen lifestyle-konsepti MUJI osallistuu messuille Euroopassa ja tämä ensimmäinen kerta koetaan onnekkaasti meillä Suomessa, Habitare-messuilla 13.-17.9.2017. Suomessa MUJIa ei ole ja sitä onkin kuumeisesti tänne toivottu. Nyt vihdoin mekin saamme ripauksen tätä brändittömyyttä arvostavaa brändiä (!), kun MUJI perustaa pop-up myymälän Habitareen. 

– Tuomme Habitareen vahvoja perustuotteita, jotka ilmentävät parhaiten Habitaren kävijöille MUJIn konseptia ja identiteettiämme, joka perustuu kauneuden, luovuuden ja hyvän elämäntavan vaalimiseen, sanoo MUJIn pääjohtaja Masaaki Kanai.

Tästä tuli heittämällä ennakkosuosikkikohteeni Habitare-messuilla. Olen päässyt elämässäni kerran ostamaan MUJIn tuotteita, Tukholmassa Åhlénsin tavaratalossa, jossa on pieni MUJIn myymälä. Niinpä odotan messuja innolla ja ajattelin varata mukaani omaisuuden ostoksia varten. 😉 Vielä kun saataisiin myymälä ihan vakituisesti Suomeen!

Pidätkö sinä MUJIn tuotteista? Oletko jo tutustunut?

5 kommenttia “MUJI pop-up myymälä Habitare-messuille!

  1. Mä RAKASTAN Mujia! Japanin reissuilla sieltä tulee aina ostettua vaikka mitä: ihanan lämpimiä neuleita ja villapaitoja, cashmerehuiveja, paperitavaraa, astioita, kosmetiikkaa… Esim. viime reissulta ostin talvea ajatellen kunnolla kosteuttavat voiteet ja putsarit eikä kasvot kuivuneet tai kiristäneet missään vaiheessa. 🙂 <br />
    Euroopan Mujeista tulee harvemmin ostettua mitään, jotenkin en vain niistä löydä sitä mitä haluan ja valikoima on muutenkin tosi suppea, mutta Japanista (etenkin yhdestä ihanasta myymälästä Tokion Shinjukussa) en poistu ikinä tyhjin käsin. 🙂

    1. Tiia: Varmasti aivan huikeaa käydä Mujin myymälässä Japanissa. Mä olen käynyt vain Åhlénsilla ja nyt odotan syksyn messuja kovasti. 🙂

  2. Noi muoviset säilytyslaatikot on ihan täydellisiä meikkien säilytykseen. 🙂

    1. JonnaH.: Varmasti! Mulla on hieman akryyliähky, mutta eihän sitä tiedä vaikka löytäisi silti jotain kivaa. 🙂

  3. Muji on ihana! Itse täytettävät kosmetiikan matkapakkaukset (purkit, tuubit, suihkepullot) on superhyviä ja tuoksukynttilät samoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *