Pitkänperjantain metsälenkki

Olen usein viime aikoina käynyt rantareitin sijasta lenkillä metsässä. Haluan imeä sisääni enemmän metsätunnelmaa, linnunlaulua ja mielenrauhaa. Olen hieman arastellut yksin menemistä, sillä kummasti sitä unohtaa tututkin alueet yli kymmenessä vuodessa eikä talvipakkasilla mahdollinen eksyminen houkuttele. Sovittiin onneksi kuitenkin ystävän kanssa, että kun ilmat tästä hieman lämpenevät, niin lähdemme yhdessä ihan kunnolla kahlaamaan näitä metsäteitä. Saan taas palautettua alueen mieleeni. Tänään rohkenin silti hieman aiempaa syvemmälle metsään ja sain siten vähän laajennettua lenkkireittiäni.

whiteandfresh_metsalenkki_6678.jpg

whiteandfresh_metsalenkki_6679.jpg

whiteandfresh_metsalenkki_6680.jpg

whiteandfresh_metsalenkki_6685.jpg

whiteandfresh_metsalenkki_6686.jpg

whiteandfresh_metsalenkki_6687.jpg

whiteandfresh_metsalenkki_6690.jpg

whiteandfresh_metsalenkki_6692.jpg

whiteandfresh_metsalenkki_6704.jpg

whiteandfresh_metsalenkki_6706.jpg

whiteandfresh_metsalenkki_6712.jpg

whiteandfresh_metsalenkki_6714.jpg

whiteandfresh_metsalenkki_6717.jpg

Metsärakkauteni taisi syventyä alun perin keväällä kaksi vuotta sitten, kun hieman samoilin Keskuspuistossa (sinne täytyy kyllä lähteä ajan kanssa uudelleen!). Siitä lähtien olen jotenkin kaivannut metsään yhä enemmän. Tänään olin jälleen hurmiossa uusista lenkkipoluista, linnunlaulusta, tikan työskentelystä männyn oksalla, pienistä silloista siellä täällä sekä puiden ja pensaiden oksiin ilmestyneistä aika suuristakin silmuista. Metsälenkin kruunasi kahvihetki aurinkoisen kahvilan terassilla meren rannalla. 

2 kommenttia “Pitkänperjantain metsälenkki

  1. Ihana metsä ♥ Onpas siellä kevät tosiaan pitkällä, arvaa minä kävelin tänään lammen jäällä! Ja lumisessa metsässä. Mukavaa pääsiäistä! 🙂

    1. Soili: On tosiaan kevät varsin pitkällä vaikka lämpötilat eivät kovin usein ole plus viittä korkeammalla käyneetkään. Metsässä oli paikka paikoin lunta meilläkin ja siellä metsässä olevat vesistötkin pitkälti jäässä. Mutta kyllä se keväisempi ilma sieltä pian tulee, pakkohan se on kun jo pian on toukokuukin. :D<br />
      <br />
      Ihanaa pääsiäistä sinne myös! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *