Rakastu arkeen. Nauti hetkestä.

Tylsän harmaata arkea. Aikaisin ylös, aikaisin nukkumaan. Kiire koko päivän. Missä elämä?

whiteandfresh_rakastu_arkeen_nauti_hetke

whiteandfresh_rakastu_arkeen_nauti_hetke

whiteandfresh_rakastu_arkeen_nauti_hetke

whiteandfresh_rakastu_arkeen_nauti_hetke

Hei, se elämähän on siinä koko ajan. Arjessa. Pitää vain yrittää nähdä se kaikki, pienet hetket isompien lisäksi. Se ei aina ole helppoa, mutta esimerkiksi silloin, kun on jo käynyt pohjalla ja päässyt ylös, alkaa herkemmin huomaamaan ne pienet hetket. Hetket, jolloin onkin ihan kivaa ja hyvä olla. Kupillinen kuumaa inkiväärijuomaa, kaunis uusi viherkasvi kotona, koukuttava kirja. Siinä on jo kolme pientä, mutta ihanaa arjen asiaa ja hetkeä. Ja oivallus siitä, että tämähän riittää. <3

Aurinkoista keskiviikkoa!

6 kommenttia “Rakastu arkeen. Nauti hetkestä.

 1. Ihana kirjoitus, tuli hyvä mieli. Tavalliseen arkipäivään mahtuu monta pientä ilonaihetta kun välillä vain vähän hiljentää tahtia. Ja kiitos aiemman postauksen mikrokuituliina vinkistä. t. Sanna

  1. Sanna: Kiitos kaunis! &hearts; Se on jännä, miten pienien asioiden huomaamisen saattaa joutua jopa opettelemaan erikseen. Sitä menee jostain syystä laput silmillä eteenpäin ja huomaa vain päivien vaihtuvan yöksi ja öiden aamuiksi. 🙂

 2. Niinpä! Kunpa aina muistaisi nauttia noista pienistä jutuista 🙂 Ihanaa pääsiäisen aikaa Irina ❤️

  1. Anne: Mä olen aika hyvin huomannut noita pieniäkin juttuja. Tosin siihen on vaikuttanut juurikin se, että on jossain vaiheessa käynyt sen verran pohjalla, että sitä havahtuu tavallista useammin huomaamaan, että nythän on aika hyvä olla. :)<br />
   <br />
   Ihanaa pääsiäistä sulle myös. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *