Loppuneet kosmetiikkatuotteet: helmi- ja maaliskuu 2017

Helmikuussa loppui muistaakseni vain kaksi tuotetta, joten päätin yhdistää niiden kanssa vielä maaliskuun loppuneet kosmetiikat. Todennäköisesti näin on parempi toimia jatkossakin. Saatiin siis seitsemän tuotetta tähän postaukseen.

Sensai Silky Purifying Milky Soap (step 2) – Ah, Sensai! <3 Kyllä vaan on ihana ja ihollenikin sopiva tämä kasvojenpuhdistusaine. Käyttäisin ehdottomasti jatkossakin, jos kukkaron nyörit sen sallisivat. 

Method Rebecca Atwood Sunshine Blooms käsisaippua (saatu yhteistyön myötä) – Toimiva ja pesevä käsisaippua. Valitettavasti saman sarjan yleispuhdistussuihkeen tuoksu ei miellytä käytössä, mutta tässä käsisaippuassa (ja käsitiskiaineessa) tuoksu jostain syystä toimii eikä aiheuttanut nenän nyrpistystä. 🙂 Lue lisää Methodin Sunshine Blooms -tuoteperheestä postauksestani!

Sensai Mascara 38 °C Silk Performance – L u o t t o t u o t e – en vaihda! Suosittelen herkkäsilmäisille ainakin kokeilun verran. Omat superherkät silmät eivät oireile tästä ripsarista toisin kuin tosi monista muista. Lisäksi lähtee lämpimällä vedellä pois eikä tarvitse lotrata silmämeikinpoistoaineiden kanssa. 

whiteandfresh_loppuneet_kosmetiikkatuott

Batiste Original kuivashampoo – Batisten kuivashampoot toimivat ja tuoksuvat hyvälle. Tämä original on hyvä, samoin pari muuta. Olisikohan yksi ollut kirsikan tuoksuinen… 

John Masters Organics Spearmint & Meadowsweet shampoo – Tämän shampoon sain kaverilta ja otin sen uteliaisuudesta vastaan. Shampoon kerrotaan puhdistavan, tasapainottavan ja stimuloivan päänahkaa. Pakko sanoa, että tykkäsin tuotteesta ja käyttäisin jatkossakin, jos tätä käsiini saisin. Herkkä päänahkani ja ohuet hiukseni pitivät tästä ja voivat käytön aikana hyvin. Kannattaa kokeilla!

philosophy vanilla birthday cake shampoo, shower gel & bubble bath – Aivan ihana tuoksu ja paksu koostumus. On tosin sanottava, että koostumus oli ainakin suihkusaippuaksi jopa liian tuhti. Miinusta siis siitä. Lisäksi minulla oli ongelmia saada tuotetta korkin aukosta ulos ja monesti olisin halunnut viskoa koko korkin pois. Tiedä sitten, oliko minulla vaan viallinen korkki ja liian pieni reikä korkissa. 😉 Tuoksun ja pesevyyden puolesta kuitenkin hyvä tuote. En kokeillut tätä shampoona enkä kylpvaahtona vaan käytin pelkästään suihkusaippuana. En ehkä ostaisi jatkossa korkkiongelmien takia. Harmi, sillä kuten sanoin (toistoa, toistoa ;)) oli tuoksu ihana!

Rexona Motionsense Cotton dry roll-on antiperspirantti – Olen jo pitkään ollut tyytyväinen Rexonan Motionsense antiperspirantteihin ja päätinkin kokeilla uutta tuoksua eli Cottonia. Toimivuus kymppi ja tuoksukin oli ihan jees, voisin ostaa jatkossakin.

Löysitkö näiden tuotteiden joukosta tuttuja tai uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia? Mukavaa alkanutta viikkoa! 🙂

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: helmi- ja maaliskuu 2017

  1. Ei ollut ohilosophyn korkki viallinen, noissa paksummissa joutuu käyttämään voimaa, että saa jotain ulos, ohuemmat suihkugeelit juoksevat juuri sopivana vanana niistä. 😀

    1. JonnaH.: No jopas on höhlää. Pitäisi ehdottomasti olla isompi reikä paksummalle koostumukselle. Mulla ainakin vaikuttaa siten, että en kyllä halua puristaa sormiani krampille saadakseni suihkusaippuaa ulos pullosta. Mitkähän philosophyn suihkusaippuoista sitten olisivat hieman ohuempia koostumukseltaan, jos vaikka joskus kokeilisin, tiedätkö sä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *