Luetut kirjat – helmikuu 2017

Hui, ollaan jo lähellä maaliskuun loppua ja vasta nyt tulee helmikuun luetut kirjat. No, parempi myöhään kuin ei silloinkaan. 😉 Helmikuussa luin kolme kirjaa ja kuuntelin kaksi. 

whiteandfresh_tuomas_nyholm_leijona_5071

whiteandfresh_sophie_kinsella_himoshoppa

whiteandfresh_sophie_kinsella_minishoppa

aanikirjat_mielikuvituspoikaystava_fight

Tuomas Nyholmin uutuusdekkari Leijona oli mukaansatempaava ja jäin odottamaan jo jatkoa tarinalle. Lue lisää muutama viikko sitten kirjoittamastani postauksesta!

Sain luettua sekä Himoshoppaajan vauvan ja Minishoppaajan, jotka ovat Sophie Kinsellan Himoshoppaaja-sarjaa. Olen aiemminkin tainnut mainita, että sarjassa seikkaileva Becky kaikessa ihanuudessaan aiheuttaa aikamoisia myötähäpeän ja turhautumisen tunteita. 😉 Silti tämä on vaan luettava. Chiclitiä isolla C:llä!

Tammikuun luettujen kirjojen yhteydessä mainitsin myös kokeilleeni BookBeat-palvelua. Helmikuussa kuuntelin vielä kaksi kirjaa ja niitä molempia kyllä ehdottomasti suosittelen muodossa tai toisessa. Ensimmäiseksi kuuntelin Pekka Hyysalon tarinan Fight Back – toinen mahdollisuus. Aivan mieletön sissi tämä nuori mies ja sopisi synonyymiksi sanalle positiivinen.

Kuuntelin myös lukulistalleni laittamani Henriikka Rönkkösen kirjan Mielikuvituspoikaystävä ja muista sinkkuelämän perusasioita. Paikoitellen kirjassa käytetty kieli oli itselleni hieman vaivaannuttavaa, mutta suurimmaksi osaksi teos oli vain hauska. Tätä olikin hauska kuunnella lenkillä ja muualla liikenteessä, kun joutui pidättelemään nauruaan useammin kuin kerran.  😀

Kaipaan kyllä hieman äänikirjoja. Niitä oli kiva kuunnella lenkillä ja samalla, kun istui vaikkapa metrossa matkalla jonnekin. Ehkäpä joskus liityn vielä uudelleen BookBeatin tms. asiakkaasi. 

Mitä kirjoja sinä olet lukenut viime aikoina?

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Irina / White & Fresh - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *