CîME Kissed by a Rose seerumi

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvoinnin Tavaratalo

Olen viimeisen puolen vuoden aikana yrittänyt tutustua erilaisiin seerumeihin. Kaipaan iholle talviaikaan kosteutta, ja muutoin energiaa ja elinvoimaa sekä punoituksen vähenemistä. Kimmoisuus ja ryppyjen ennaltaehkäisy ovat myös toki toivottuja tuloksia näin neljänkympin lähestyessä. Sain Hyvinvoinnin Tavaratalosta testiin CîMEn Kissed by a Rose korjaavan kasvoseerumin, jota olen suhteellisen paljon käyttänyt tämän talven aikana. Nyt viimeisin tehokuurini pelasti itse asiassa kuivan ja ruttuisen aknesta kärsivän leukani. Leuan finnejä hoitaessani oli leuka päässyt kuivumaan, joten käynnistin kunnon seerumi-tehohoidon ja sain leuan ihon kosteustasapainon kuntoon. 

whiteandfresh_cime_kissedbyarose_serum_0

CîME on belgialainen Ecocert-sertifikaatin omaava luksuskosmetiikkasarja, jonka aktiiviset kasvisraaka-aineet tulevat Himalajan vuoristosta. Nämä raaka-aineet sisältävät vitamiineja, tärkeitä rasvahappoja ja antioksidantteja. Tuotteet valmistetaan Ranskassa, ja CÎME lahjoittaa jokaisesta myydystä tuotteesta 2 % nepalilaiselle Nepal Trust hyväntekeväisyysjärjestölle.

CÎME Kissed by a Rose kasvoseerumin kerrotaan häivyttävän pieniä juonteita, tasoittavan ihon punoitusta ja rauhoittavan ärtynyttä ihoa. Ruusuöljy, tyrniöljy, ruusunmarjaöljy ja aprikoosisiemenöljy hoitavat ja ravitsevat ihoa. Nämä kasviöljyt sisältävät omega-3, -6, -7 ja 9-rasvahappoja sekä A-, B-, C- ja E-vitamiinia.

whiteandfresh_cime_kissedbyarose_serum_0

Seerumin käyttö on helppoa pipetin avulla. Öljyä levitetään pieni määrä puhdistetulle iholle, minkä jälkeen lisätään kosteusvoide. Itselleni parhaaksi tavaksi olen kokenut seerumin levittämisen suoraan pipetillä kasvoille tiputtaen. Tippa per poski, otsa ja leuka eli neljä tippaa yhteensä riittää. Tosi kuivalla kaudella, jolloin iho oli aivan ärtynyt laitoin tippoja tuplasti. Tämän tosin jouduin tekemään vain kerran, pääasiassa normaali annostus riittää.

Käytätkö sinä ihonhoidossa seerumeita?

Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 kommenttia “CîME Kissed by a Rose seerumi

  1. Todellakin käytän, varmaan viimeinen asia ihonhoidossa, mistä lupuisin.

    1. JonnaH.: Mä olen vielä hieman pihalla siitä, millaisia seerumeita mun pitäisi käyttää ja voisinko käyttää vain yhdenlaista vai pitäisikö käyttää useampaa. Taitaa olla vielä opittavaa. 🙂

  2. Luonnonkosmetiikan seerumeja olen käytellyt. Nyt seerumin sijasta tosin menossa kasvoöljy, joka ehkä sopiikin tähän talveen ihan hyvin.

    1. Satu: Tämä Kissed by a Rose on mulle vasta toinen seerumi. Ensimmäinen tällainen öljyversio. Vähän ulalla näiden kanssa vielä olen, mutta ehkä seerumimaailma mulle vielä avautuu. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *