Memobottle A6 – pieneen tilaan mahtuva vesipullo!

Täällä on nyt joitakin viikkoja totuteltu uudenlaiseen vesipulloon ja nautittu siitä, kuinka helposti se mahtuukaan pieneen käsilaukkuun. Toki entinen Tupperwaren pullokin sinne mahtui, mutta laukusta tuli aika pullea. Nyt litteän memobottlen lisäksi mahtuu laukkuun muutakin!

whiteandfresh0424.jpg

whiteandfresh0419.jpg

Memobottle on australiainen tuotemerkki. Kyseessä on litteä, läpinäkyvää BPA-vapaata muovia oleva vesipullo. Pulloja on kolmea kokoa ja ne seuraavat ISO 216 standarin mukaisesti paperikokoja. A6 eli tämä koko, joka minulla on, on pienin. Sitten on vielä A5- ja A4-koko. 

A6 – 375 ml

A5 – 750 ml 

A4 – 1,25 l 

Pullo kestää pakastamista (jolloin vain 2/3 täyttö) ja sen voi puhdistaa aika helposti laittamalla pulloon lämmintä vettä ja tiskiainetta sekä ravistelemalla. Suuosan voi vaikka harjata. Astianpesukoneessa pullon pesua ei suositella. Pullo tulee herttaisessa kierrätysmateriaalista valmistetusta pahvipakkauksessa ja mukana on pullon lisäksi pieni infokirjanen ja kaksi korkkia (musta ja valkoinen). 

whiteandfresh0438.jpg

whiteandfresh0431.jpg

Suomesta pulloa voi tilata Mukamasta. Katselin tuossa juuri pullojen varastotilannetta ja hyvin tuntuu varastossa niitä olevan. Mukamasta saa siis A6- ja A5-pulloja.

Vähän vielä totuttelen siihen, että vettä kulkee mukana 1,25 dl vähemmän kuin aiemmin, mutta muuten olen todella tyytyväinen tähän pullolöytöön ja voin suositella muillekin! 🙂 

EDIT: Myös Pinosta saa memobottleja

2 kommenttia “Memobottle A6 – pieneen tilaan mahtuva vesipullo!

  1. Tuo vaikuttaa kyllä sen verran näppärältä pullolta, että täytyypä harkita sen hankkimista :).Kaikkiin laukkuihin kun ei meinaa normaali puolen litran Eva Solo -vesipullo mahtua. Pssst… Memobottlea saa myös Pinosta. 😉

    1. Tiia: Kiitos vinkistä! Luin sen tosin itsekin myöhemmin. Laitoin nyt edit-tekstin postaukseen vielä tuosta Pinosta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *