Ostokset Kööpenhaminasta

Kööpenhaminan reissulla suurin osa ajasta kului Strøgetillä talsiessa ja kauppoihin tutustumiseen. Onneksi sentään muutama nähtävyyskin tuli koettua vaikka tiesinkin reissun olevan aika shoppailupainotteinen. Jonkin verran tuli ostettua, ei tosin liikaa. Minulla oli myös muutamia tarvehankintojakin tehtävänä. 

whiteandfresh8395.jpg

Ko%CC%88o%CC%88penhaminan%20ostokset.jpg

T-paidoille, erityisesti kotipaidoille on ollut kysyntää. Ostin New Yorkin Disney-kaupasta itselleni paidan kotihetkien iloksi ja päädyin tekemään samoin Kööpenhaminassa. Musta paita on H&M:sta ja kotikäyttöön sekin.

Ko%CC%88o%CC%88penhaminan%20ostokset1.jp

Vasemman puoleisen paidan löysin New Yorkerista, yllättäen teksti taas New York -painotteinen. 😉 Tämä tulee ihan normaaliin arkikäyttöön. Musta paita White/Black -tekstillä on Gina Tricotista. 

Ko%CC%88o%CC%88penhaminan%20ostokset2.jp

Gina Tricotista löytyi myös tämä takaa hieman pidempi puolipitkähihainen trikoopaita. Aika peruskauraa, mutta that’s me. 🙂

Ko%CC%88o%CC%88penhaminan%20ostokset3.jp

Søstrene Grene -kaupasta ostin tuon pienen puulaatikon/-tarjottimen. Olin tietynlaista säilytintä etsinytkin ja hassua, että piti mennä ulkomaille asti löytääkseen sopivan. 😉 Tavaratalo Magasinista ostin talon oman merkin puhdistusaineen odottelemaan edellisen putsarin loppumista. Ihanasta sisustusmyymälä Artiumista ostin testiin Hayn hiusharjan. Ajattelin kokeilla, mitä hiukseni (ja hiustenlähtö) sanoo harjanvaihdoksesta. 

whiteandfresh8408.jpg

Artiumista ostin myös tanskalaista Johan Bülowin lakritsia. Aivan ihania olivatkin; päällä vadelmaa, sisällä suklaata ja viimeisimpänä palanen aavistuksen tujua lakritsia. <3 Ja pakko oli ostaa tuommoinen Stimorol -purkkapaketti ruokakauppa Irmasta, jossa jokainen palanen on ”megamysteeri”. 😉

whiteandfresh8410.jpg

Suihkusaippualle ja vartalovoiteelle oli tarvetta ja päätinkin, että ostan ne joko Sephoralta tai sitten Victoria’s Secretiltä. Koska Illumin alakerran Sephoralta löytyi hyvä valikoima, päädyin siis Sephoraan. Tuoksuksi valikoin näin kevään kunniaksi raikaan mangon. Kookosta ja vaniljaakin harkitsin.

whiteandfresh8409.jpg

Lopuksi vielä ennen paluulentoa piipahdin lentokentän Victoria’s Secretillä, sillä olin saanut vinkin, että siellä myydään hiustenhoitotuotteita (joita ei esim. Suomesta saa). Koska shampookin oli jo loppumaisillaan, oli tämä ostos aika ehdoton. Ostin myös Passion Struck käsi- ja vartalovoiteen odottelemaan edellisen putilon loppumista. Mielenkiintoista kokeilla eri tuoksuisia voiteita ja aika ihana mennä iltaisin nukkumaan, kun kädet tuoksuu jumalaiselta. 😀

Että semmoisia ostoksia… kutakuinkin tarpeeseen tuli kaikki ostokset tehtyä ja siitä olen tyytyväinen! Ajattelin tehdä vielä pari postausta Kööpenhaminan parista kaupasta, jolloin tekin pääsette hieman kurkistelemaan, millaisia vaarallisia ansoja on shoppailijoille viritelty, hih! 😉

2 kommenttia “Ostokset Kööpenhaminasta

  1. Hei, minkälainen hintataso on Kööpenhaminassa? Olisi ihana lähteä johonkin reissuun eli noita lisäpostauksia odotellaan. 🙂

    1. -Siny-: Hintataso on aavistuksen korkeampi kuin Suomessa. Pitkälti kuitenkin riippuu varmaan tuotteesta. Esimerkiksi tuo musta paita New Yorkerista maksoi euroiksi muutettuna 6,70 (49 DKK), mutta euroina se olisi maksanut 4,95 €. Mutta mikäs siinä reissusta hankkia juttuja, jos muutoinkin tarvitsee. Niin pahasti ei ole enemmän hintaa ja tuleehan tarvehankinnoille myös tunnearvo. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *