Tunnelmia Artekin uuden lippulaivamyymälän avajaisista

Viime viikon torstaina saavuin aamupäivällä Kööpenhaminasta Suomeen ja vaikka olinkin aika rättipoikkipuhki, oli ihan pakko iltasella lähteä piipahtamaan Keskuskadulle avatun Artekin uuden lippulaivamyymälän VIP-avajaisissa. Täytyy sanoa, että myymälän sijainti on todella hyvä! Keskuskadulla, vastapäätä Stockmannia, Akateemisen kirjakaupan ja Starbucksin vieressä, entisen Seppälän tiloissa. Tilaa löytyy kahden kerroksen verran, joten paljon mahtuu ihasteltavaa. Satuimme paikalle onneksi jo ennen tilaisuuden varsinaista alkamista, joten ehdimme aika hyvin suhteellisen väljästi kuvaamaan ja tutkimaan ympärillämme. Loppuillasta sitten oven ulkona olikin jo useampien metrien mittainen jono ja sisälläkin jonotettiin vähän joka paikkaan. Nyt kuitenkin sanoista kuviin, enjoy! 🙂

whiteandfresh8342.jpg

whiteandfresh2.jpg

whiteandfresh6.jpg

whiteandfresh7.jpg

whiteandfresh.jpg

whiteandfresh8.jpg

whiteandfresh5.jpg

whiteandfresh1.jpg

whiteandfresh4.jpg

whiteandfresh8350.jpg

whiteandfresh3.jpg

Iltani yksi kohokohdista oli nähdä livenä Eero Aarnio ja kuunnella hämmästellen, miten nokkelasti Samuli Kosminen tuotti musiikkiesityksen Artekin huonekaluilla ja valaisimilla. Ja vitsi, miten ihastuinkaan tuollaiseen korkkijakkaraan/-pöytään. <3

Artekin myymälään tulee varmasti sujahdettua käymään nyt useammin, kun sen sijainti on noin keskeinen. 🙂

Mukavaa ja aurinkoista alkavaa pääsiäistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *