Mitä sinä laittaisit tähän puulaatikkoon?

Ostin jo tovi sitten Ikeasta Knagglig-puulaatikon, sillä yksinkertaisesti rakastan puulaatikoita! Olin varma, että keksin puulaatikolle paikan ja käyttöä. Tämä pätee edelleen, laatikolle on taatusti käyttöä eikä se siten ollut turha ostos. Pienien kasaamiskomplikaatioiden myötä en kuitenkaan saanut laatikkoa heti käyttöön ja nyt se on hengaillut tuossa odottaen kasaamisinnon palautumista. Laatikon mukana tulleet ruuvit pohjan kiinnittämistä varten ovat liian pitkät eivätkä ruuvautuneet kuin puoleen väliin. Nyt kun totesin, että voisin vihdoin etsiä työkalulaatikostani lyhyempiä ruuveja, aloin myös miettiä, mihinkä laatikon sijoittaisin ja mitä sinne laittaisin. 

whiteandfresh7264.jpg

whiteandfresh7266.jpg

whiteandfresh7269.jpg

Jokin idea minulla on, mutta haluankin nyt kysyä teiltä lukijoilta, mitä te säilyttäisitte tässä laatikossa ja minne sen sijoittaisitte? Laatikon mitat ovat 23 x 31 x 15 cm. Nyt vaan ideoita kehiin! 🙂

6 kommenttia “Mitä sinä laittaisit tähän puulaatikkoon?

  1. Pienissä ruukuissa yrttejä kasvamaan ja valoisaan paikkaan (vaikea antaa konkreettisempaa ehdotusta tuntematta asuntoa, johon se pitäisi sijoittaa 🙂 )

    1. Vellu: Toi on oikein hyvä idea, joskaan ei ehkä toimisi mulla, kun niin hyvää valoisaa paikkaa ei oikein ole. Ikkunat antaa länteen, mutta on sen verran syvennyksessä asunto, että on aika hämärää muulloin paitsi ilta-auringon aikaan. 🙂

    1. Noora: Oikein hyvä idea, tuo kävikin mielessä. Itse en tosin tuota voine toteuttaa, sillä mulla ei ole lehtiä, mitä sinne laittaa. 😉

  2. Tässä muutamia missä itse käytän laatikoita 🙂 keittiössä mausteita, öljypulloja ja patalappuja tai viinipullon,lautasliinoja ja laseja tai jos sen laittaa keittiön tasolle pystyyn saa kivan pienen apuhyllykön, muualla; koristetyynyn,huovan rullalle, kirjan tai pari erikokoista taulua/ julisteita rullalla ja vaikka lasipurkki missä pitkiä valkoisia kynttilöitä. Kylppärissä pyyhkeetkin on kivannäköiset, kun laittaa osan rullalle. 🙂 <br />
    Mukavaa alkavaa viikkoa ja tsemppiä kuntokuuriin!

    1. Pia: Olipa sulla monta hyvää ideaa! Eniten kiehtoi ajatus puulaatikosta pystysuunnassa keittiön tasolla, se ei ollut käyny mielessäkään. 🙂 Erilaisten purkkien ja puteleiden säilöminen on myös hyvä idea, joskin öljypullo on mulla aina öljyinen, joten se vaatisi sitten laatikon sisään jonkun suoja-alustan. Kylppärin säilytykseen laatikko olisi myös varsin passeli, joskin sopivaa paikkaa sille ei siellä ole. Kiitos kuitenkin näistä, taas sai lisää näkökulmia! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *