Puhdistusainesuositus: Cilla's Siisti yleispesusuihke

Ostin testiin Habitare-messuilta Cilla’s Siisti sitruuna-rosmariini yleispesusuihkeen. Tämä on minulla ollut käytössä keittiössä, jossa puhdistussuihkeelle on eniten käyttöä. Tuoksu on raikas ja vahvahko, mutta ei jää käytön jälkeen leijumaan pinnoille. Täytyy tunnustaa, että vaikka minulla on ollut kotonani hetken aikaa rosmariini, en muista miltä se tuoksuu enkä varmasti edes tunnistaisi tuoksua, jos se minulle nimettä esiteltäisiin. 😉 Siksi on kovin vaikea sanoa, miten rosmariininen tuoksu tässä yleispesusuihkeessa on, mutta itselleni tuoksu tuo mieleen jonkun eucalyptusmaisen tai mentholimaisen tuoksun. Mieleeni tulee lapsuuden aikaiset flunssat, jolloin oloa helpottamaan äiti siveli rintaani jotain linimenttiä.

whiteandfresh0209.jpg

whiteandfresh0204.jpg

whiteandfresh0205.jpg

whiteandfresh0206.jpg

Cilla’s Siisti sitruuna-rosmariini yleispesusuihkepullon etikettiä lukiessa tulee miellyttävä tunne; tämä on kotimainen tuulivoimalla valmistettu hyvän mielen yleispesuaine, joka ei sisällä synteettisiä väriaineita, tuoksuja ja säilöntäaineita. On ajan saatossa ollut ilo huomata kuinka pesuaineiden sisältöön kiinnitetään yhä enemmän huomiota, luontoa pyritään kunnioittamaan eikä silti tingitä yksinkertaisen kauniista pakkauksesta. Miellyttävä käyttökokemus kaiken kaikkiaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *