Uuden kodin eteinen

Kutakuinkin kaksi kuukautta olen nyt asunut tässä uudessa kodissa ja olen viihtynyt tosi hyvin! Ihanan kodikas asunto jo ihan sellaisenaan, tulee tunne kuin olisi ikiomassa pesässä. <3 Nyt sain otettua jonkinlaiset kuvat eteisestä. En ole aiemmin saanut eteistä oikein kuntoon, kun sen sisustaminen pitkulaisen muotonsa vuoksi on varsin haasteellista ja toisekseen tämä asunto kaikesta ihanuudestaan huolimatta on tosi hämärä, varsinkin valokuvausperspektiivistä katsottuna. 

whiteandfresh0052.jpg

Aiemmin lähes koko ajan eteisessä ollut hyllykkö ei enää sopinutkaan tuohon pitkälle seinälle, joten piti keksiä jotain muuta. Checklist -blogin Heidin tuunattu saunapenkki sai minut rakastumaan ja niinpä hankin minäkin penkin eteiseeni! Tarkoituksenani on kopioida koko idea ja tarvikkeetkin sahaa sekä vasaraa myöten löytyy, mutta toistaiseksi penkki saa olla paikoillaan juuri tuollaisenaan. Jalat laitoin ajatuksissani vähän hassusti ja sanoinkin Heidille, että oma penkkini näyttää jotenkin kovin siveältä. ;D

whiteandfresh0080.jpg

whiteandfresh0053.jpg

Eteisen kaappien sisältöä joudun vielä rukkaamaan, sillä kaappitilaa on aika vähän. Vasemman puoleinen korkea kaappi on siivouskaappi (ja ihan yhtä onneton, kun aiemmat siivouskaappini, ellei jopa onnettomampi!) ja oikean puoleinen pitää sisällään ulosvedettäviä ritiläkoreja. Aiemmin siis itsenäisesti eteisessä seisoskellut hyllykkö siirtyi tuonne naulakkosyvennykseen. Siihen saa kivasti kenkiä, säilytyskoreja ja mitä nyt keksiikään.

whiteandfresh0074.jpg

whiteandfresh0065.jpg

whiteandfresh0069.jpg

whiteandfresh0075.jpg

whiteandfresh0056.jpg

whiteandfresh0078.jpg

whiteandfresh0082.jpg

Mitähän muuta sitä vielä keksisi tuonne… ehkä jotain printtiä voisi harkita?

Onko teidän mielestänne eteisen sisustaminen vaikeaa? Onko muita, jotka ”kärsii” tällaisista pitkulaeteisistä? 🙂

 

12 kommenttia “Uuden kodin eteinen

 1. Laita joku kiva peili tuohon tilaan. Tuo avaruutta, valoisuutta (lamppu siihen lähelle myös ) ja voi myös tsekata onko vaatteet hyvin päällä. onnea uuteen kotiin!

  1. Aikku: Kiitos vinkistä! Peili voisi ehdottomasti olla varteenotettava vaihtoehto. 🙂

 2. Aiotko laittaa peilin penkin yläpuolelle? Kivalle näyttää! Minäkin olen vasta muuttanut ja tavarat hakee vielä paikkaansa. Onnea uuteen kotiin &hearts;

  1. T: Kiitos! En vielä tiedä, laitanko peiliä, mutta ehdottomasti hyvä ehdotus. 🙂 Onnea myös sulle uuteen kotiin!

 3. Eteinen on aina jotenkin haastava sisustaa ja tuotti pitkään päänsärkyä itselleni, mutta vihdoin saimme sen kuntoon! Sama olis edessä tuulikaapin kohdalla… huoh! Toi penkki kyllä sopii sunkin eteiseen tosi hyvin! 🙂 Ja noi jalat eri asennossa tuo kyllä penkkiin ihan oman ilmeensä! 🙂

  1. Heidi: Mä vaan jaksan naureskella noille penkin jaloille. Ihan näppärä se noinkin on kyllä. 🙂

 4. Eteisen sisustaminen on kyllä todella haastavaa, meidänkin eteinen kun on niin niin onnettoman pieni… Haaveilenkin eteisen kaapistoon peililiukuovia, jotka säästäisi vähäsen tilaa, mutta V:n mielestä se ei ole tarpeellista. Nyt kun eteisessä ei mahdu kulkemaan, jos toinen on kaapistolla takkia ottamassa, ovet kun aukeavat ulospäin ja tukkivat sen vähäisenkin tilan pienestä eteisestä. Ja sitä kokovartalopeiliäkään ei eteisessä ole, ainoastaan kasvopeili. Ja jokin penkki, jonne voisi tarvittaessa istua kenkiä pukemaan, olisi ihana, sille vaan ei ole tilaa….<br />
  <br />
  Ihana siis tuo sinun penkkisi, jalkoineen päivineen 🙂

  1. Jossu: Liukuovellinen kaapisto ratkaisisi kyllä jonkin verran tilanpuutteessa ja peiliovellinen lisäisi tilantuntua. Ehkä jossain vaiheessa saat miehesikin vakuutettua. 🙂 Mä olen ollut ilman kokovartalopeiliä jo 3,5 vuotta ja olen oppinut elämään ilman ihan hyvin. Riittää kun naaman saa peilattua kylppärissä. Kyllä silti peili olisi kiva, ehkä jopa tekisi eteisestä hieman kodikkaamman.

 5. Moikka!<br />
  Penkki on kiva, hylly on kiva, korsin laukku se vasta kiva on:)<br />
  <br />
  Mutta eikö nuo kaikki yksityiskohdat edusta eri tyylejä?<br />
  Hylly modernia blingiä, penkki maalaisromantiikkaa (kunhan sen patinoit), lamppu retroa, ja nuo kiintokomerot pisteenä iin päälle jotain 90-lukua ehkä. <br />
  Selkeyttäisin poistamalla ainakin tuon blingihyllyn tuosta syvennyksestä. Jäisi takeille paremmin tilaa.<br />
  <br />
  Eteisen sisustaminen on oikeasti tosi vaikeaa. Itse pähkäilen uuden omakotitalon eteisessä erilaisia ratkaisuja. Meillä ei ole tilanpuutteesta kysymys, vaan ehkä vähän ylimitoitetusta eteisestä. <br />
  <br />
  Tsemppiä :)<br />
  Ja tervetuloa besserwisseröimään minun blogiini, on ihan tuore tapaus (kuten kotikin).

  1. Tanja: Mä en ollutkaan itse edes miettinyt tyylien erilaisuutta, jotenkin sellaista neutraalia sekametelisoppaa on muutenkin kotini sisustus. 😉 Hyllykkö varmaan antaa hieman koristeellista tunnelmaa vaikka onkin ihan tavallinen eikä oikeasti mikään blingbling. Hyllykkö on etsinyt paikkaansa uudessa kodissani varsin ahkerasti ja tällä hetkellä se sopii parhaiten tuohon eteiseen antaen säilytystilaa kengille ja muille tasotilaa kaipaaville tavaroille. Naulakkosyvennyksestä tuli välittömästi keveämpi, kun sain kenkärivistön hyllyille. Takeille ei erikoisemmin tilaa tarvitse, kun kerrallaan on vain muutama takki käytössä. 🙂 Mielessä on vielä yksi kokeilu naulakkosyvennykselle, mutta siihen odotan materiaalia vielä. <br />
   <br />
   Mukavaa itsenäisyyspäivää!

 6. Moi Irina! Pitkästä aikaa tulin taas sun blogiin (jotenkin siinä muuton yhteydessä ilmeisesti jäi uusi osoite päivittämättä lukulistaan), kiva olla taas täällä. Onnea uuteen kotiin! Tosi kaunista kaikki.<br />
  <br />
  Tuohon eteiseen laittaisin penkin yläpuolelle peilin ja koska tila on pitkä, niin siihen mahtuisi lisäksi vaikka kenkäkaappi. Näyttäisi kivalta ja kaapin päälle saisi vaikka jonkun pienen asetelman tekemään kodin sisääntulosta huonemaisemman. Meidän omaan nykyiseen eteiseen ei mitään tällaista systeemiä mahdu kun kaikki seinäpinnat on joko liukuovikaapistoa tai ovia kodariin tai vessaan… ja se harmittaa mua! <br />
  <br />
  Ihana kenkäkaappi on esim:<br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70178170/&quot; target="_blank">http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70178170/</a&gt;

  1. Moikka zubi! Kiva, kun löysit tänne pitkästä aikaa. :)<br />
   <br />
   Olen jossain vaiheessa pohtinut tuohon eteisen pitkälle seinälle kapeaa, noin 20 cm syvyistä tasoa. Olisi tosiaan kiva, jos saisi jotain pientä asetelmaa eteistä koristamaan. Nyt siinä nököttää tuo penkki, josta kyllä tykkään tosi paljon! Peili on ehdottomasti harkinnassa, olisi kiva, jos olisi monen vuoden tauon jälkeen kokovartalopeili. <br />
   <br />
   Ihanaa itsenäisyyspäivää! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *