Puhdistamon tuotteet -20 % Hyvinvoinnin Tavaratalosta!

Hyvinvoinnin Tavaratalosta saa tämän viikon ajan koodilla PUHDISTAMOVKO44 kaikki Puhdistamon tuotteet 20 % alennuksella. Itselläni on muutamasta Puhdistamon tuotteesta hyviä omakohtaisia kokemuksia ja siksi tämä tarjous kolahtikin minuun ja halusin siitä myös teille kertoa.

whiteandfresh9931.jpg

whiteandfresh9929.jpg

Puhdistamon kylmäpuristettu luomukookosöljy on suosikkini tähän mennessä kokeilemistani kookosöljyistä. Maku on kookoksinen tottakai, mutta jotenkin pehmeämpi kuin aiemmin maistamani. Tämä on ihana lisä vaikkapa kaurapuuroon! Kovin paljon en kookosöljyä käytä, sillä vaikka se onkin kasviperäinen, on se kuitenkin kovaa rasvaa. Silloin tällöin käytettynä varsin passeli. Kookosöljy sopii myös tosi hyvin ihonhoitoon, muun muassa kosteutukseen. Tätä löytyykin siis aina kotoani!

Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoimasta en löytänyt tätä perusversiota, mutta sen sijaan valikoimasta löytyvät Puhdistamon Luomu Neitsytkookosöljy Lime ja Luomu Neitsytkookosöljy Kaneli. Jostain syystä mieleni alkoi tekemään riisipuuroa! 😉

whiteandfresh9928.jpg

whiteandfresh9952.jpg

Olen ennenkin hehkuttanut tätä luottotuotteekseni muodostunutta Puhdistamon Instant Pakurijauhetta. Tätä kun nautiskelee silloin, kun meinaa flunssa iskeä, voi jopa estää taudin puhkeamisen! Itselläni on vastustuskyky saanut uutta virtaa useamminkin kuin kerran tätä juodessani. Kuuma pakurijuoma tekee hyvää tietenkin myös flunssan aikana; viluisuus helpottaa ja antioksidantit hellivät väsynyttä elimistöä.

Itseäni houkuttaa vielä valtavasti hankkia kokeiltavaksi Puhdistamon Premium MSM + C -jauhetta. MSM on siis rikkiä, jota luonnostaankin esiintyy ihmisen elimistössä. Rikkiä tarvitaan hiusten, kynsien, ihon ja nivelten rakennusaineena. Olen kuullut, että jotkut ovat saaneet siitä apua muun muassa hiustenlähtöön. MSM:n sanotaan olevan pahanmakuista, ja monet sekoittavatkin sen mehuun tms., mutta jauheeseen on lisätty limettimehujauhetta, joka ainakin I love me -messuilla maistaessani teki juoman ihan kelvolliseksi. 🙂

Onko nämä tuotteet teille tuttuja? Käyttääkö teistä kukaan esimerkiksi tuota MSM:ää?

20 % alennuksen Puhdistamon tuotteista saa koodilla PUHDISTAMOVKO44 ja kampanja on voimassa tämän viikon ajan eli 1.11.2015 asti!

 

Postaus sisältää mainoslinkkejä

7 kommenttia “Puhdistamon tuotteet -20 % Hyvinvoinnin Tavaratalosta!

 1. Puhdistamon tuotteita olen käyttänyt jonkun verran ja ihan hyviksi olen ne havainnut. Vakkariksi on jäänyt raakakaakao. Jotenkaan tuota kookosöljyä en lukuisista yrityksistä huolimatta ole saanut sisällytettyä ruokavaliooni tai muuhunkaan käyttöön. <br />
  <br />
  Mä käytin tuota MSM:ää jonkin aikaa ja sivutuotteena siitä tuli aikamoinen paha olo. Etoamista tuli aina, kun otin tuota ja se kesti pari tuntia aina kerrallaan. Taisi mennä ohi parissa viikossa, mutta koska en huomannut mitään positiivista vaikutusta elimistössä, jätin tuotteen käytön ja nyt se on jo unohtunutkin kokonaan. Mä sekoitin teelusikallisen MSM:ää C-vitamiiniporeen joukkoon, sen on sanottu tehostavan MSM:n vaikutusta…tiedä sitten. 🙂 Ainakin pahan maun se porejuoma peitti!

  1. Heidi: Kaikki eivät todellakaan pidä kookosöljyn mausta ja minäkään en ihastunut, kun aikoinaan kokeilin. Silloin mulla oli CoCoVin kookosöljyä. Käytin sitä silloin, kun sen maun sai paremmin hukattua jonkun muun sekaan. Tämä Puhdistamon öljy puolestaan oli paljon parempi ja maistui ihan kivalta muun muassa puuron kanssa. 🙂 <br />
   <br />
   Tuota MSM:ää olen pitkään halunnut kokeilla, mutta en tietenkään toivoisi itselleni pahaa oloa. Toivoisin, että löytäisin joskus jonkun ratkaisun hiustenlähtööni, nyt käytän biotiinia. Se ei välttämättä ehkäise hiustenlähtöä, mutta jos vauhdittaisi &quot;jäljelle jäävien&quot; ja uusien hiusten kasvua.

 2. Mun on pitänyt jo monena päivänä tehdä tilausta tuonne ja nyt kun tuli tuo alennuskoodikin niin meninpä täyttelemään ostoskoria. Kun yritän antaa tuon alennuskoodin, niin tulee ilmoitus, että koodi on virheellinen tai vanhentunut… Mikäköhän siinä on vialla..?

  1. Heidi: Minäpä yritän selvittää asiaa ja palaan asiaan heti kun saan vastauksen!

  2. Heidi: Kyselin kampanjakoodin toimivuudesta asiasta paremmin tietävältä ja sain vastaukseksi, että koodin pitäisi kyllä toimia. Tätä jopa kokeiltiin. Voiko olla niin että alennus on jo valmiiksi laskettu? Kaikissa tapauksissa alekoodia ei tarvita, vai voi olla että tuote on jo -20% alennettu. Kokeilisitko vielä uudelleen ja varmistaisit, voisiko tällaisesta tilanteesta olla kysymys? 🙂

  3. Sama ilmoitus tulee edelleen. :/ Eikä nuo tuotteet mitä olen ostamassa ole kyllä valmiiksi alennettujakaan… Onko vaan niin, että tuotteet mitä olisin ostanut, eivät kuulukaan tuohon alennuksen piiriin?<br />
   <br />
   Kiitos sulle kun selvittelit asiaa! 🙂

  4. Heidi: Voi ei! 🙁 Kyllä sen pitäisi koskea kaikkia Puhdistamon tuotteita, ellei sitten ole jo valmiiksi alennettu tuote kyseessä. Mua harmittaa nyt, että sulla ei tämä toimi, mutta sinuna ottaisin yhteyttä nyt suoraan Hyvinvoinnin Tavarataloon, jos kerran kaikki tilaamasi tuotteet ovat Puhdistamon tuotteita eikä muutakaan &quot;vikaa&quot; tilauksesta tunnu löytävän. Täytyyhän sitä voida tilata hyviä tuotteita alennuksella, kun sellainen nyt kerran on mahdollista! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *