Maria Drockila Kynttiläpaja

Piipahdin eilen ensimmäistä kertaa Maria Drockila Kynttiläpajassa Itiksessä. Olen aiemmin kuullut kyllä ja nähnytkin joulusesongin aikana näitä pajoja, mutten ole koskaan päätynyt sisälle asti.

whiteandfreshmariadrockila1.jpg

Myymälä oli valaistukseltaan hämärä ja hyvin tunnelmallinen. Somistus oli selkeä ja kaunis. Kuvasin muutamia kynttilöitä, joista itse tykkäsin.

whiteandfreshmariadrockila2.jpg

whiteandfreshmariadrockila.jpg

Itsenäisyyspäiväkin näkyi kynttilöiden teemassa. Hyvä idea viemisiksi esimerkiksi itsenäisyyspäivän illalliselle olisi tuollainen valmis lahjapaketti, joka sisältää kauniin munanmuotoisen kynttilän Suomen lipulla ja lasisen alustan. Tai miksei hieman ajankohdallisesti neutraalimpi kynttilä, jossa on kaunis sininen lintu ja marjoja (Marjalintu). 

whiteandfreshmariadrockila3.jpg

Omat suosikkini olivat valkoinen pöllökynttilä (Huuhkaja) – munanmuotoinen sekin – ja perinteisemmän muotoinen pöytäkynttilä, jonka pinta on kuin laastittu. Itse asiassa kynttilä onkin puhtaasti käsin maalattu.

whiteandfresh7034.jpg

Päädyin kuitenkin ostamaan joulusisustusta varten kaksi kullanväristä kruunukynttilää. Sopivat hyvin juhlavaankin tilaisuuteen kauniin kierremuotoilunsa vuoksi. 

whiteandfreshmariadrockila4.jpg

whiteandfreshmariadrockila5.jpg

Kynttiläpajojen yhteystiedot, joulun ja talven 2014 kynttilämalliston ja verkkokaupan löydät Maria Drockilan nettisivuilta.

5 kommenttia “Maria Drockila Kynttiläpaja

  1. Onpa kauniita kynttilöitä ♥. Reilu parin viikon tauko kynttilöiden polttamisessa on saanut aikaan sen, että kunhan pääsemme kotiin, aion heti sytyttää kynttilät ja tuikut palamaan :).

    1. Sanna: Ne on todella veistosmaiset, olet oikeassa. 🙂 Saa nähdä raaskiiko polttaa.

  2. Ihania kynttilöitä ♥. Lempparini on tuo rouheapintainen valkoinen ja nuo kultapallokynttilät ouuu 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *