Design with Light by Holmegaard

Jos järjestelmäkameroillakin kuvaaminen pimeinä vuodenaikoina on haastavaa, niin sitä se on silloin myös iPhonella. Yllättävän hyviä kuvia saa silläkin, kun on tarpeeksi valoa, mutta hämärässä kuvanlaatu on ihan onnetonta. Siitä huolimatta tahdon esitellä teille tämän ihanan Design with Light -lyhdyn, jonka sain syksyn Habitare-messuilla Rosendahlin messuosastolla vieraillessani. 

whiteandfresh6862.jpg

whiteandfresh6861.jpg

whiteandfresh6860.jpg

whiteandfresh6867.jpg

Erityisen ihastunut olen tuohon nahkaremmiin. Se sekä kirkas yksinkertainen ja kevyt muotoilu miellyttää silmää varmasti pidempäänkin eikä kyllästymistä tapahdu. 

whiteandfresh6874.jpg

whiteandfresh6876.jpg

Tämän myötä yksi pieni haave on taas toteutunut ja kiitos siitä Holmegaardille ja Rosendahlin osastolle. 🙂

Sopivan hetken tullen kuvaan lyhdyn varmasti vielä paremmassa valossa.

 

 

Irina / White & Fresh - -

5 kommenttia “Design with Light by Holmegaard

  1. Olen onnistunut kuvaamaan IPhonella enää ainoastaan valoisimpaan aikaan päivästä. Muulloin kuvaamisesta ei meinaa tulla enää mitään. <br />
    Olen myös täysin ihastunut samaiseen lyhtyyn ja kävinkin juuri eilen niitä Stockalla hypistelemässä. 🙂

    1. A: Se on vaan nyt hyväksyttävä, että joko kuvailee mahdollisimman paljon kirkkailla hetkillä, joita ei paljon ole, tai sitten kikkailee mahdollisimman paljon valoa ympärille. Siinä mielessä kyllä kaipaan lunta ja aurinkoisia talvipäiviä. Tosin sellaiset kelit yleensä alkavat vasta vuodenvaihteen jälkeen. 🙂

  2. Onpa kaunis lyhty! Ja on kyllä tosiaan hankalaa kuvaaminen, kun mun järkkäri on huollossa ja epätoivoisesti olen yrittänyt kuvata miehen vanhalla digipokkarilla…. iPhonessa on varmaan parempi kamera kun 10 vuotta vanhassa pokkarissa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *