Loppuneet kosmetiikkatuotteet: lokakuu 2014

Lokakuussa loppui alla näkyvät viisi kosmetiikkatuotetta. Lisäksi postauksen lopussa hieman juttua Method-uutuuksista!

IMG_5279.jpg

Apteekkikosmetiikkaan jossain kohtaa enempi siirryttyäni yritin löytää sieltä sopivat hiustenhoitotuotteet itselleni, mutta nämä loppuneet tuotteet eivät aiheuttaneet juurikaan must have -fiiliksiä. Loppuun kului Elivon omenantuoksuinen shampoo ja hoitoaine. Tekivät tehtävänsä, mutta mikään lamppu ei syttynyt näitä käyttäessä eikä ihmeitä tapahtunut. Samoin loppui kokeiluun ostamani Kloranen kuivashampoo. Itse olen sitä mieltä, että ehkäpä hieman ylihintaista tavaraa ajatellen, että käyttökokemus oli aika lailla neutraali. 

Sen sijaan Avènen couperoottiselle iholle tarkoitettu kosteusvoide oli ihan kiva kokemus. Pehmeä ja kosteuttava tuntu iholla eikä liian rasvainen vaan hyvin imeytyvä. Tämän testaamista olisi voinut jatkaakin pidempään, jolloin olisi päässyt kokemaan myös riittävyyden talvi-iholle. Tyrmäystä en siis anna ja on mahdollista, että saattaisin käyttää jatkossakin. 

IMG_6282.jpg

Sain jo pidempi tovi sitten Eettiseltä Luksukselta testiin Methodin uutuustuotteita. Mukana oli muutama geelimäinen nestesaippua, pari käsitiskiainetta ja pyykinpesuaine. Valitettavasti en näitä ole päässyt syksyn tapahtumista johtuen esittelemään, mutta tässä ajan kanssa sekin asia kyllä korjaantuu. 🙂 Mutta tuohon kuvassa näkyvään pirtsakan näköiseen puteliin tykästyin kovastikin sen nähdessäni. Hauskat pupujusselot pirteän keltaisena ja oranssina. Näitä vähän enemmän ajatuksella valmistettuja Method-pakkauksia onkin jo odoteltu tänne Suomeen. Mimosa Sun – appelsiinia, persikkaa ja kieloa – sitruksinen ja raikas kokemus. Tämä kahden geelisaippuan DESIGNED FOR GOOD-sarja on kehitetty lisäämään tietoisuutta, miten eläimiä kohdellaan reilusti ja hyvin. <3

Näistä lisää tuonnempana enemmän ja tarkemmin. Nyt viikonlopun viettoon, mikä onkin aika isäpainotteinen; huomenna isän muistotilaisuus ja sunnuntaina onkin sitten isänpäivä, ensimmäinen isätön sellainen. Tiedossa siis paljon muistelointia ja tunnelmointia hyvällä mielellä. <3 

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

P.S. Yritän viikonlopun aikana vähän kiriä ja vastailla mahdollisuuksien mukaan vastaamatta jääneisiin kommentteihinne. 🙂

Irina / White & Fresh - -

4 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet: lokakuu 2014

 1. Hei, suosittelen kokeilemaan shampoota ja hoitoainetta KC Professionalin No nothing Very Sensitive -tuotesarjasta. 🙂

 2. Kloranen kuivashampoota mä muistan ostaneeni silloin, kun käytännössä muita kuivashampoita ei Suomessa ollutkaan. Pullo on tosin muuttunut niistä ajoista huomattavasti 😉 Yhdessä vaiheessa tuntui, ettei täältä saanut kuivashampoota laisinkaan ja silloin mä hienonsin perunajauhoa siihen tarkoitukseen 😀 <br />
  <br />
  Nykyään kuivashampoita on sitten vaikka millaisia ja mä ostan aina sitä Klippoteketia, koska se ainakin mun rasvakuontalossa toimii… Kokeiltu on muitakin ja ne vaan ei tee mitään mun tukalle. Pöh!<br />
  <br />
  Ensimmäinen isätön isänpäivä… Kova paikka. Mulla isi oli niin nuori kuollessaan, että hänen veljensä silloin ottivat ikäänkuin isän paikan. Hänen veljensä ovat onneksi elossa vieläkin, vaikka isi kuoli jo 16 vuotta sitten.

  1. Dara: Mun suosikki kuivashampoo on TRESemmén 🙂 Täytyy jossain kohtaa kokeilla ehkä myös Batistea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *