BABÉ – atoopikko tykkää!

Keväällä ihoni alkoi ruokavaliomuutoksen (?) myötä oikuttelemaan ja sain allergista ihottumaa jo muutenkin herkkään ja atooppiseen hipiääni. Siinä hetken panikoin, että mitäs nyt ja kävi tuuri, kun sain Cadadialta testaukseen espanjalaisen BABÉ tuotesarjan öljysaippuan ja kosteusemulsion. Saamani tuotteet sopivat atooppiselle iholle.

6.jpg

8.jpg

BABÉ Oil Soap on nimensä mukaisesti öljyinen pesuaine koko vartalolle.

Nyt alkaa olla 500 ml:n pumppupullo lopuillaan ja useamman kuukauden käytön jälkeen voin vilpittömästi suositella tätä herkälle iholle. Pumppaus tai kaksi riittää hyvin pesemään isommankin ihoalueen ja kuten sanoin, pullo on iso ja riittoisa. Pesuöljy tuntuu ihoon hierottaessa siltä kuin pesisi aavistuksen vaahtoavalla öljyllä. Sopii myös käytettäväksi sheivaukseen eli luo ihon pinnalle tarpeeksi liukkautta, jotta terät liikkuvat sujuvasti ja ihoa vahingoittamatta. Öljy pesee ”pinttyneemmänkin” hien esimerkiksi kainaloista eli puhdistusteho on riittävä vaikka tuote on hellävarainen. Itselleni tämä on ehdottoman tärkeä ominaisuus, sillä kärsin edelleen kainalohaisuista vaikka hikoilua ei juuri olekaan (paitsi hikiurheillessa ja pahimpana hellekautena).

Olisin mielelläni liittänyt tähän kuvan pesuöljystä iholla, mutta öjy olikin sellainen veitikka, että valui iholta ennen kuin sain hyvän kuvan. 🙂

9.jpg

13.jpg

14.jpg

Kosteutukseen sain 10 % Urea Repairing Lotionin, jossa on aktiivisina ainesosina urean eli karbamidin lisäksi soijaöljyä, glyseriiniä, karitevoita, E-vitamiinia ja maitohappoa (samat kuin pesuöljyssä). Tuote on siis kosteuttava eikä vain kosteutta sitovaa. Kosteuden sitovuudestahan ei ole oikein hyötyä, jos iho on kuiva eikä tuote sisällä kosteuttavia ainesosia. Tämä hoitava kosteusemulsio on tarkoitettu kutiavalle, herkälle ja hilseilevälle iholle ja sarjassa löytyy myös atooppiselle iholle tarkoitettu Emollient Cream (200 ml), joka on siis pehmentävä voide, mutta ei sisällä ureaa.

Kosteusemulsio on koostumukseltaan ohutta, mutta ei lirumaista. Imeytyy hyvin ja on äärettömän miellyttävä ja helppo levittää iholle. 500 ml:n pumppupullo on super helppokäyttöinen ja täytyy sanoa, että voidepulloon tulee tartuttua suihkun jälkeen paljon helpommin kuin koskaan, sillä rasvausprosessi on tehty niin helpoksi. Rasvauksen jälkeen ylimääräinen käsiin jääneen rasvan voi hieroa käsiin tai huuhdella pois. Huuhtelu on helppoa, koska vesiliukoisena ei tarvitse saippuaa. Rasvaisempia tuotteita saa joskus ihan antaumuksella saippuoida pois käsistä ettei tule tahrattua joka paikkaa.

Ja yksi todella tärkeä juttu on se, että pakkauskoko on iso: kaikki kuivaihoiset ja atoopikot tietävät, miten paljon rasvaa voi parhaimmillaan ”kuivina kausina” kulua, joten pienet 100 ml:n tai 200 ml:n putilot eivät riitä juuri mihinkään. 😀

15.jpg

Nämä ovat kyllä päässeet luottotuotteikseni ja sille listalle ei ihan helposti pääse, sillä harvoin tykästyn täysillä mihinkään. Tähän mennessä luottotuotteissani on vain yksi ripsari, hiuspompuloita ja hiusharja. 😀 Voin näitä tuotteita siis suositella herkkäihoisille ja muutenkin apteekkikosmetiikkaa suosiville. Varmasti BABÉn tuotteita tullaan näkemään käytössäni jatkossakin. <3

BABÉ tuotesarjassa on paljon erilaisia tuotteita. On tuotteita kasvoille, ongelmaiholle ja akneen sekä tuotesarja lapsille. Myös aurinkotuotesarja löytyy. Tuotteita myyvät apteekit ja niitä voi ostaa myös Cadadian omasta kaupasta. Jos omassa apteekissa tuotteita ei ole, niitä kannattaa kysellä. Voisi kuvitella, että tilaus omaan apteekkiinkin onnistuu. 

Cadadia on perheyritys, joka edustaa useampia tuotemerkkejä. Cadadiasta ja heidän toiminnastaan sekä edustamistaan tuotemerkeistä voi käydä lukemassa heidän kotisivuiltaan. BABÉ Laboratoriesin sivuille pääsee tästä.

 

Yhteistyössä Cadadian kanssa

4 kommenttia “BABÉ – atoopikko tykkää!

  1. Mä rakastan tuota puhdistusöljyä, se oli myös atooppisen mieheni luottotuote viime talvena.

    1. JonnaH.: Sun postauksesta sainkin alun perin innostuksen päästä kokeilemaan näitä. Pidempään nämä pyörivät päässäni ja kun eivät sitten jättäneet mua rauhaan niin päätin kokeilla. Enkä ole katunut! 🙂

  2. Me ostettiin tätä alkukeväästä Unkarin reissulta paikallisesta apteekista :)<br />
    Tuoksu on aika tuju, mutta itse tuote ihana ♥

    1. LPP: Hassu juttu tuo hajuaisti, kun mun mielestä tää on tosi miedon tuoksuinen. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *