Kirpputori Soukin Navetta

Vietin viime viikonlopun ystäväni luona Lopella. Kävimme lauantaina tutustumassa Lopen Sajaniemessä sijaitsevaan kirpputori Soukin Navettaan. Aivan upea miljöö ja mikä ihana ajatus kirpputorista vanhassa navetassa. 🙂

kirppis.jpg

kirppis1.jpg

kirppis5.jpg

Voitte kuvitella, että meni hetki aikaa, kun kierreltiin ja tutkittiin valikoimaa. Itse asiassa piti kiertää kaksi kertaa, koska ensimmäisellä kierroksella ei osunut varmasti jokainen tavara silmiin. Ja varmasti jäi vielä jotain bongaamatta. 😉

kirppis6.jpg

Vintage- ja retrovaatteita, -kenkiä ja laukkuja. Ja paljon muuta!

kirppis7.jpg

kirppis8.jpg

Yllä olevassa kuvakollaasissa näkyvä omena-astia meinasi lähteä mukaan. Päädyin kuitenkin kirppiskolehtini pienuuden vuoksi jättämään sen jonkun toisen saataville. 

kirppis9.jpg

kirppis10.jpg

kirppis11.jpg

Pinnatuoleja! Niin tahtoisin pinnatuolin, mutta ovat kyllä hankalasti saatavilla; jos moisen onnistuu bongaamaan niin ehjä maksaa hunajaa ja rikkoutuneelle en osaisi tehdä mitään. 😀 Myöskin tuon puunvärisen tuolin olisin mielelläni kotiuttanut.

kirppis3.jpg

kirppis4.jpg

kirppis2.jpg

Ja vau, mikä auto! Tämä amerikanautojen ihastelija tykkäsi. Hauska tuo matkalaukku vielä tuolla takana telineessä.

kirppis12.jpg

Ja lopulta mukaani lähti pärekori. Vielä en ole sille keksinyt paikkaa, mutta sisustukseen sen on tulossa ja kunhan sille löytyy paikka ja virka, niin kerron teillekin. 🙂

kirppis13.jpg

Soukin Navetalla on myös nettisivut, ne löytyvät täältä. Löytyypä sivuilta myös informaatiota mainos- ja sisustussuunnitelusta. Tämä oli minulle ainakin yllätys, kun kävin nettisivuilla. Eipä ehtinyt kirppiksen pitäjän kanssa tulla tällainen puheeksi, niin intensiivisesti keskityin itse kirpputoriin. 🙂

Soukin Navetta on heinäkuun ajan auki perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11-17 eli vielä huomisen. Sen jälkeen eli 1.8. alkaen sopimuksen mukaan. Kannattaa siis soittaa, jos tahtoo mennä ihastelemaan ja katselemaan. 🙂 Ei ole edes mahdottoman matkan päässä vaikkapa Helsingistä. Yhteystiedot löytyvät nettisivuilta.

Saa nähdä, joutuuko käymään tuolla uudelleen vielä elokuussa, kun suuntaan uusintareissulle ystäväni hoteisiin. Tällaisia pitäisi olla Helsingissäkin. Tosin, ei täällä ihan joka kadun kulmassa ole idyllisiä navettoja. 😀

Irina / White & Fresh - -

7 kommenttia “Kirpputori Soukin Navetta

  1. JohannaL: Todellakin oli ihana! Tuollaisia pitäisi olla täällä lähempänäkin. 🙂

 1. Mua viehättää noi vanhat kirjoituskoneet! Jotenkin tulee nostalgiafiilikset, kun kouluaikana sellaisella räppäilin koulujuttuja puhtaaksi ;D Tulipas mieleen vanha vitsikin:<br />
  <br />
  Pikku-Ville, tietokoneajan kasvatti, oli mummolassa kesälomalla. Sadepäivänä hän kiipesi mummolan vintille mummin vanhoja aarteita (romuja) tutkimaan ja löysi vanhan kirjoituskoneen. Koska pikku-Ville ei tiennyt mikä se on, hän kantoi sen alas tupaan ja kysyi mummolta. Mummopa päätti näyttää Villelle, mikä se on, viritti puhtaan valkoisen paperin kirjoituskoneen rullaan ja kehotti Villeä alkaa kirjoittamaan vaikka kirjettä äidille. Ville alkoi painelemaan kirjainnappuloita ja katsoi ihmeessään, kuinka kirjaimet ilmestyivät valkoiselle paperille. Sitten hänen kasvoilleen levisi iso virnistys, kun hän hoksasi, mikä tämä omituinen laite oikein oli: &quot;Siis WAU!! Reaaliaikainen printteri!!&quot;

 2. Oi oi.mikä taivas. Näen paljon ihanaa.. Tuollaisia ei ole enää paljon ja kaipasin niitä kun olin Ahvenanmaalla. Ei voi sanoa että itsepalvelukirppikset ovat yhtä kivoja ;))

 3. Aivan mieletön paikka! Läyliäisten Loppiko tuo on? Loppi-nimisiä paikkoja kun on Suomessa aika paljon :). Minulle kelpaisi tuo puunvärinen tuoli, ihana!

  1. Millis: On joo Läyliäisten Loppi, kuten kirppiksen yhteystietolinkistä näkyy. 😉 Mä olisin tuon puunvärisen tuolin varmaan kantanut mukaani, jos olisi ollut mahdollista. Ehkä noita tuoleja vielä joskus tulee vastaan ja saan omani… joko samanlaisen tai jonkun muun kivan vanhan. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *