Levottomat huonekalut

Täällä muutamat huonekalut etsivät paikkaansa, koska sain päähäni siirtää tikashyllyn pois makuuhuoneesta. Nyt eivät meinaa huonekalut oikein asettua ja ne vaihtelevat paikkaansa tiiviiseen tahtiin. Ennen landereissua räpsin alla olevat kuvat. Makuuhuoneen ilme on varsin rauhallinen näin, mutta huone on muutoksen kourissa ja jo nyt on tapahtunut muutosta. Saa nähdä, miten saan pyöriteltyä huonekaluja ja mihin järjestykseen ne lopulta päätyvät. Ehkä vanhaan malliin tai sitten koen jonkun valaistuksen ja ne asettuvat täysin uusiksi. Toivottavasti kuitenkin paikat löytyvät pian, sillä itselläkin on todella levoton olo, kun palikat eivät ole kohdallaan ja aamusta iltaan mietin vain, minne minkäkin tavaran sijoitan. Mielenrauhaa kiitos, pian!

1.jpg

11.jpg

Sänky jäi nyt tuohon viimeiseen kokeilusijoitukseen. Itseäni miellytti myös vaihtoehto, jossa sängyn pääty on ikkunaa vasten. Verhoilla sai hieman huijattua eikä se näyttänytkään täysin pöljältä vaikka ikkuna ei olekaan keskellä seinää. Kulmittainen vaihtoehto oli jännittävän erilainen, mutta sängyn ja kaappien väliin jäi omituinen tyhjä tila enkä oikein sitten innostunut tästä vaihtoehdosta.

10.jpg

5.jpg

7.jpg

9.jpg

Aurinkoista ja helteistä maanantaita! 🙂

 

6 kommenttia “Levottomat huonekalut

  1. hyvälle näyttää, mulla on niin huono kone, että se ei jaksa näitten blogien lukemista ja puhelimella on hivenen hankala lukea ja kommentoida. Lisäksi mulla on uusi &quot;vauva&quot; ja se vie kuvaamisen lisäksi kaiken aikani.<br />
    Ihanaa kesää, lueskelen kyllä aktiivisesti kuulumisia 🙂

  2. Mulla oli entisessä kämpässä sänky ikkunaa vasten, oli aluksi tosi outo, mutta näytti niin nätiltä ja siihen tottui. Ainoa hankala puoli oli ikkunan alla oleva patteri, joka kuumotti sitten talvisin aika kivasti.. 😀

    1. JonnaH.: Mullahan on myös tuossa ikkunan edessä patteri. Täytyy kyllä varmaan joskus kokeilla tuota sänkyä ikkunaa vasten, kokeillessa näytti aika kivalta. 🙂

  3. Ajattelin siinä postauksessa, jossa huonekaluja pyörittelit, että se vanha on paras. Saanko muuttaa mieleni? Makuuhuone näyttää tosi kivalta noin.

    1. Millis: Tää nykyinen on itse asiassa se vanha järjestys, ainoastaan tikashylly on poistunut, jakkara tullut tuonne ikkunanurkkaan ja laatikko toimii yöpöytänä nyt vaakatasossa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *