Armband – käsivarsikotelo lenkille

Taannoin Lidlistä sai äärettömän halvalla (2,99 €) käsivarsikotelon, joka helpottaa puhelimen ym. pikkutavaroiden kantamista lenkkeillessä, silloin kun ei ole taskuja. Olin ehtinyt jo hetken miettiä, millähän ilveellä tulevana kesänä kantaisin lenkillä mukanani puhelinta, avainta, mahdollisia pikkukolikoita, sairausvakuutuskorttia tmv. Käsivarsikotelo-tarjous tuli kuin tilauksesta ja säntäsin ostamaan omani. 

IMG_20140410_093854.jpg

Näyttää varsin kätevältä, eikö? 🙂

9.jpg

Tuonne sujautetaan puhelin.

5.jpg

Tuonne vetuketjulliseen pikkutaskuun voi laittaa avaimet ja kolikot. Mitä lie tuo kuulokekuva tarkoittaa; pitäisikö tuonne laittaa mp3-soitin tms?

6.jpg

Mitäs sitä tonne laittaisi? En tiedä. Tuohon pieneen lenkuun kai voi ujuttaa kuulokkeiden piuhan menemään?

 

Mutta… ei ollut kätevä systeemi ei. :/

Puhelin toki mahtui sille varattuun taskuun hyvin. Sinne piti tosin laittaa mukana tänään tarvitsemani kortit, sillä suuntasin vielä kauppaan lenkin jälkeen. Eikä siinäkään mitään ongelmaa ole, mutta kun tykkään välillä pysähtyä ihailemaan maisemia ja ottamaan kuvia. Joka kerta sain kaivaa puhelimen tuolta pois ja takas laittaessa piti huomioida ne kortitkin. Päädyinkin sitten paikka paikoin kävelemään puhelin kädessäni, koska en jaksanut tahkoa puhelinta edestakaisin.

Vetoketjulliseen pikkutaskuun mahtuu juuri ja juuri yksi avain. Meillä on avaimien lisäksi kulkulätkät ja sehän ei siis mahtunut tuonne. Niinpä piti hieman soveltaa ja jotenkuten onnistuin virittelemään avaimet niin, että pysyivät matkassa turvallisesti mukana.

Eli voin suositella niille, joilla ei ole tarvetta kaivaa puhelinta kesken lenkin esiin. Muille suosittelen jotain toisenlaista systeemiä. Itse kotelo oli käsivarressa ainakin kävellessä ihan hyvän tuntuinen. Ei painanut eikä myöskään valunut. Sitä en tiedä, miten juostessa toimii, kun tärähtelyä ja liikettä on enemmän. 

Yhden potentiaalisen vaihtoehdon tälle käsivarsikotelolle löysin, mutta siitä huomenna lisää. Nyt tarvitsee kaivautua untenmaille. 🙂

Onko teillä kokemuksia käsivarsikoteloista tai muista systeemeistä, joilla kulkee tarvittavat tilpehöörit lenkillä mukana?

 

 

Irina / White & Fresh - -

15 kommenttia “Armband – käsivarsikotelo lenkille

 1. Mulla on H&M sporttiosaston vyölaukku. Ei siis mikään sellanen kasarireppu vaan pieni ja litteä jonka saa tiukasti kiinnivartaloon ettei hölsky. Mukaan mahtuu kaikki tarvittava; puhelin, avaimet, pankkikortti, nenäliina, huulirasva jne… Ollut kyllä tosi kätevä 🙂

  1. littleB: Mä en ole H&M:n nettikaupassa ainakaan törmännyt näihin vyölaukkuihin, mutta useampi tuntuu tykkäävän.

 2. Ei ole kokemusta, mutta juuri eilen lenkkeillessäni tajusin, että vastaavan tarvitsen (puhelin oli kädessä koko juoksun ajan, ei hyvä) ;D

 3. Minulla on ollut kesäisin käytössä H&M:n Sport-osaston "vyölaukku". Se on onneksi malliltaan tosi slimmi ja urheilullinen, ei siis tule ikäviä mielikuvia "turisti Teneriffalla" -lookista :D. Muuten tuo vyölaukku on ollut ihan kätevä, mutta itselläni roikkuu avaimenperässä muitakin avaimia kotiavaimen lisäksi, enkä mielelläni irrota siitä yksittäistä avainta, joten kokonaisuudessaan sellainen hirmuinen avainkasa ei puhelimen lisäksi mukaan mahdu. Mutta yksittäinen avain (itse nappaan aina vara-avaimen mukaan) mahdolliset maksukortit ja puhelin kyllä :).

  1. Tiia: Tuntuu, että useammallakin on kokemusta tuosta H&M:n vyölaukusta. En törmännyt siihen nettikaupassa, ehkä myymälöissä olisi? Mun täytyy kuitenkin vielä pohtia, josko kuitenkin hankkisin tuon SPIbeltin.

 4. Mun pitäis tuollainen hommata. Tulee aina mieleen just silloin kun on lähdössä lenkille ja tunkee puhelinta taas jonnekin rintaliiveihin/juoksutrikoiden takataskuun/whatnot. Sitten iloisesti unohdan asian aina seuraavaan kertaan. :P<br />
  <br />
  Toimisi varmaan just mulle tuo versio kun en käytä sitä kuin siihen että kuuntelen musat puhelimesta ja mittaan Sportstrackerillä matkaa ja vauhtia.

  1. Rouva G: Mulla on kans Sportstracker päällä ja samoin nettiradio. Mut mä olen tällainen kauniista maisemista hurahtelija, joten pakko saada ottaa kuvia, kun sattuu sopiva kohta. 🙂 Ehkä oti SPIbelt olisi mulle näppärä!

 5. Minulla on tuon tyyppinen kans ja pois en antaisi :)<br />
  Ennen puhelin hyppi taskussa oman tahtini mukaan ja ärsytti. Nyt se pysyy näppärästi paikoillaan ja kun haluan vaihtaa kappaletta, niin ei tarvi alkaa taskuja kaivamaan 🙂

  1. Mia: Niin, siis sulla on käsivarsikotelo vai? Vai SPIbeltin tyyppinen? Käsivarsikotelon kautta puhelinta ei voi muutenkaan käyttää, kun muovin läpi ei kosketusnäppäimistö toimi eikä sitä näyttöäkään tosin nää käsivarresta. 😀

 6. Mä niin tarvitsen tuollaisen! Nyt en pysty siitepölyn takia juoksemaan ulkona, se olis jotakuinkin itsari, joten salin juoksumatolla selviän vähällä tavaralla, kun ne saa siihen maton telineeseen. Sen sijaan ulkona juoksennellessa tungen avaimet, iPodin ja useimmiten nenäliinan urheilurintsikoiden yläosaan ja puhelinta kannan kädessä – ei todellakaan toimivia systeemeitä meikäläisellä! Hmmm, taidanpa käydä parin kommentoijan jäljillä HM:llä…

  1. Blondi: Mä en H&amp;M:n nettikaupasta kyseistä vyölaukkua löytänyt. Mä tosin edelleen oon aika vahvasti tuon SPIbeltin testaamisen kannalla. Toki rintsikat on hyvä hätävarasäilytyspaikka, mutta sinne ei viitsi ihan kaikkea mukana kannettavaa laittaa. 😀 Kädessä ei viitsi kantaa mitään, koska kesällä on joka tapauksessa pakko kantaa käsissä vesipulloa. Tällaisilla keleillä ilman vesipulloa lenkille (edes kävely-) lähteminen on ihan itsemurha. 🙂

 7. Mulla on sellainen jostain 90-luvun alusta peräisin oleva suht pieni vyölaukku. Sen kanssa vielä viime kesänä lenkkeilin takanapäin naureskelijoista välittämättä ;D

  1. Dara: Löysä t-paita ja vyölaukku sinne alle niin hyvä on, varsinkin jos vyölaukku on pieni. 🙂

 8. Multa löytyy myös tuo H&amp;M sportti vyölaukku ja olen sitä käyttänyt lenkkeillessä. Tykkään siitä ihan hirmuna, mutta mun möllikkäpuhelin on siihen niin nafti, etten pysty kuuntelemaan musiikkia.<br />
  Salilla mulla taas on käytössä tuollainen käsimalli. Muuten tykkään siitä kovasti. Ei häiritse treeniä ja pystyy kuuntelemaan musiikkia. Huonona puolena siinä on kuitenkin se, että hiki menee sen läpi puhelimeen ja se ei kyllä tee sille hyvää. Joten tässä nyt pähkäillään mitä tehdään 😀

  1. Janet: Salilla mäkin varmaan voisin käyttää käsivarsikoteloa, siellä kun ei ole tarvetta niinkään kuvailla maisemia. 😀 Vyölaukku salilla voisi taas olla joissain liikkeissä tiellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *