Season Sale: Stockmann

No johan on! Heti Hullujen Päivien päälle pisti Stockmann* pystyyn kausialensa. 😀

Pitihän sieltä heti käydä bongailemassa, josko jotain edullista ja tarpeellista löytyisi. Tässä omat suosikkini!

seasonsalekotikollaasi.jpg

Kodintuotteista poimin yhtä tämän kevään suosikkiväreistäni eli vihreää. Casa Stockmannin vihreänkantiset säilytyspurkit* sopisivat keittiöön ja toisivat samalla ripauksen vihreää väritykseen. Pienesti vihreää keittiössä jo onkin, mutta muutama väripläntti lisää olisi tervetullut. Lisäksi kylppäriin olisi kiva saada myös keväinen väriläiskä ja siihen kelpaisi vaikkapa vihreät Casa Stockmannin pyyhkeet*. Luonnonvalkoinen puutarjotin* olkkarin rahille ja siihen vaikkapa ruukkunarsissi. 

seasonsalevaatteetkollaasi.jpg

Selkeästi itseäni miellyttää mustavalkoisuus ja raidat. sitä ei voi olla huomaamatta kun katselee näitä minun vaatepoimintoja. Selected Femme Jeansin raitamekko* ja Vilan raitaneulemekko* olisivat kivat. Tuon Vilan neulemekon jo omistankin aavistuksen erilaisena.

seasonsalevaatteetkollaasi1.jpg

Rakastan kotivaatteita ja siksi silmiini osuivat nämä Zoey M:n collegehousut*. Syksymmälle ehkä ylempi Vilan Gema raitaneule* ja Vero Modan ohut paita* ympärivuotiseen käyttöön.

Kokoja oli aika hintsusti jäljellä, joten kiinnostuneiden kannattaa olla vikkeliä.

Naisten alennettuja vaatteita ja asusteita pääsee selailemaan tästä* ja kodintuotteita tästä*.

Ehkä kannattaa kurkistella myös niitä keväisempiä ja kesäisempiä hepeneitäkin, sillä näyttää vahvasti siltä, että ainakin pääsiäinen vietetään varsin keväisissä – jopa kesäisissä – keleissä! <3

* Postaus sisältää mainoslinkkejä

Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Season Sale: Stockmann

  1. Stocka pisti myös pystyyn aikamoiset yt:t… Viime kerralla Hullujen Päivien jälkeen ne ilmoitti isoista lomautuksista ja tällä kertaa yt-neuvotteluista. Melko ikäviä uutisia taas!

    1. Blondi: Totta. Sitä se on, kun ihmisten ostovoima heikkenee. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *