Keväinen muumimuki

Stockmannilta tilaamani keväisen värinen uutuus-muumimuki on kotiutunut. <3

IMAG0235.jpg

IMAG0236.jpg

IMAG0241.jpg

Jokaisesta tähän Toven juhla -sarjaan kuuluvasta tuotteesta lahjoitetaan 2 euroa Unicefille

IMAG0237.jpg

IMAG0239.jpg

IMAG0234.jpg

Tänä vuonna siis juhlitaan Tove Janssonin syntymän 100-vuotisjuhlaa. 

IMAG0242.jpg

Toven juhla -muki on pirtsakan värinen ja sopii upeasti kevääseen. Lisäksi kotiini olen tänä keväänä hankkimassa hieman vihreää väriä ns. tehosteeksi ja siksikin muki sopii kotiin kuin nenä päähän. 🙂

Joka kuudenteen mukiin painettuja silmälaseja ei omasta mukistani löytynyt, mutta en onneksi ole niin hurahtanut fani, että se minua haittaisi. Muki on se pääasia. 🙂

Tänään on ohjelmassa käynti Kierrätyskeskuksessa. Kivaa päästä kurkistelemaan ja tutkailemaan, josko löytyisi jotain kivaa kotiin. Oletteko te käyneet (esimerkiksi Helsingin) Kierrätyskeskuksessa ja jos, niin oletteko tehneet millaisia löytöjä? 

6 kommenttia “Keväinen muumimuki

 1. En oo käyny Kierrätyskeskuksessa, mut haluisin kovasti! Katoin nettisivuilta niin aika korkeita hintoja mun mielestä… Ainakin huonekaluilla. Kyllähän puinen senkki on arvokas mut en siitä yli 300e haluais maksaa 😀 Suunnitelmissa ois vaihtaa ruokapöydän tuolit, haluaisin jokaisen erilaisen, luulen et tuolta vois löytyy 🙂

  1. Rebecca: Aika hurjaa, jos Kierrätyskeskuksessa on tosi korkeita hintoja. Eikö semmoset kalliit senkit sun muut voisi sitten myydä jossain muualla, vaikkapa antiikkiliikkeessä tms.?! 😉 Mut voi olla tosiaan, että ei mitään huonekalua lähde matkaan vaan keskityn enempi pientavaraan. Mielenkiintoista ainakin käydä katsastamassa paikka! Oon tuolla siis käynyt kerran, joskus 1997 kun etsiskeltiin ystävän kanssa huonekaluja yhteiseen kimppakämppään. Eli siis melkein 20 vuotta sitten 😀

 2. Mä oon joskus muutamia lisäosia ostanut kierrätyskeskuksesta Lundian kirjahyllyyn. Niiden hinta oli kyllä huomattavasti uusia alhaisempi ja käytettyinä sopivat hyvin niiden jo olemassaolevienkin osien kanssa, kun käytettyjähän nekin olivat 😉 Muutenhan noista saa ihan tietyillä mitoilla vaikka mitä, mutta toki käytössä puun värisävy muuttuu jonkiin verran. <br />
  <br />
  Pitäisköhän mun joskus ostaa joku Muumi-muki? Olen niitä kattellut kyllä, mutta hinnan takia jättänyt aina ostamatta… Yli kymppikin mukista tuntuu aika paljolta, kun ei ne mulle keräilykohteitakaan ole. Se hinta ei tuntuisi varmaan missään, jos keräilisin muumeja 😉

  1. Dara: Näinkin kierrätyskeskuksessa Lundian osia. 🙂 Niitä on varmaan järkevä katsoakin käytettynä, kun on semmoinen ns. ikuisuustuote. <br />
   <br />
   Osta ihmeessä joku kiva muumimuki, jos tuntuu, että kiehtoo. Onhan ne kalliimpia kuin tavalliset mukit, mutta ovat toisaalta kiva lisä perus astiastoon. Eikä niitä tartte kerätäkään (ellei koukutu), pari riittää jo tuomaan vaihtelua. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *