Maison Belle pyykinpesu- ja huuhteluaine

Jokin aika sitten päädyin kokeilemaan pyykinpesussa Maison Bellen pyykinpesuainetta ja huuhteluainetta. Pyykissä on aivan huumaava tuoksu pesun jälkeen. Prismasta nämä ostin eikä hinta ollut paha.

IMAG8705.jpg

IMAG8716.jpg

IMAG8709.jpg

En ole muutamaan vuoteen käyttänyt lainkaan huuhteluainetta pyykinpesussa, mutta tuoksun vuoksi päätin kokeilla. Huomasin jossain kohtaa, että mikrokuituisiin alushousuihin jäi pesusta valkoisia läikkiä, jotka tosin lähtivät pyyhkimällä suurimmaksi osaksi pois, mutta sen verran asia jäi vaivaamaan, että päätin jättää ainakin tummasta pyykistä huuhteluaineen kokonaan pois ja käytän sen loppuun pyyhe- ja liinavaatepyykissä. Ja kyllä, tiedän ettei mikrokuituisiin vaatteisiin pitäisi käyttää huuhteluainetta. 😉 En tiedä vielä ihan varmaksi, tuliko valkoiset jäljet huuhteluaineesta, mutta seuraavalla pesukerralla se varmasti selviää.

IMAG8718.jpg

IMAG8722.jpg

Seuraavaksi ostan vain Maison Bellen pyykinpesuaineen ja kokeilen josko se riittäisi pesun lisäksi tuomaan huumaavan tuoksun pyykkiin. Jos ei kummempia kokeiluhimotuksia pyykinpesuaineissa sen jälkeen tule, niin palaan kokeilureissultani takaisin Methodin pyykinpesuaineen pariin. Se on helppo annostella pumppupullolla suoraan pyykin sekaan eikä sitä käyttäessä ole tullut mieleenikään käyttää lisäksi huuhteluainetta. Ja Methodin pyykinpesuaineista ehdoton lempparini on Fresh Air. <3

 

Irina / White & Fresh - -

10 kommenttia “Maison Belle pyykinpesu- ja huuhteluaine

 1. Hmmm…kaneli kuulostaa hyvältä! Täytynee ostaa näitä sitten kun edelliset tyhjenee. Olen vuosia käyttänyt Softlan Vanilla &amp; Orchid -huuhteluainetta, se tuoksuu ihan älyttömän hyvältä! Voisin kuitenkin testata jotain kanelintuoksuista, sillä siitä tuoksusta vasta tykkäänkin 🙂

 2. Nämä ollut itselläkin ajatuksissa testata 🙂 Maison bellen purkit on niin kauniita, että näitä pitää mielellään esilläkin!

 3. Tosi kauniit pakkaukset. Meillä ukko ärähtää heti, jos olen laittanut liian vähän huuhteluainetta, pyykit ei kulma haise puhtaalle ja heittää ne uudestaan pesuun, joten meillä ei onnistuisi huuhteluaineetta pesu, vaikka se olisi ekologisempaa. :/ Itse tyytyisin miedompiinkin tuoksuihin vakuudeksi siitä, että pyykki on puhdasta. :p

  1. JonnaH.: Kokeile joskus tuota Methodin Fresh Airia, siinä on tosi raikas ja puhdas tuoksu, kun pyykit tulee koneesta! Mun siskonlikka olisi aikoinaan halunnut viedä mun peiton kotiinsa, kun se tuoksui niin hyvältä. 😀 Eikä tarvittu huuhteluainetta!

 4. Kauniit pakkaukset. Olen aina ihmetellyt, miksi pyykinpesuaineet ovat aina niin rumissa pakkauksissa. Näiden ulkoasuun on käytetty jopa aikaa. Tuoksuvat varmaan yhtä ihanilta kun miltä näyttävät. Nam. 🙂

  1. liljana: Pakkausten suunnittelua pitäisikin todella kehittää. 🙂

 5. Multa loppuu pyykinpesuaine justiinsa. Aattelin ostaa sitä Methodia, mutta nyt tääkin houkuttelee… Mitä mä ostan? =D

  1. Dara: Voithan sä kokeilla Maison Belleä ja sitten palata Methodin pariin. Ei toi pyykinpesuaine kovin kauaa kestä. Purkin mukaan muistaakseni 13 koneelliseen riittää. Itse en ole kyllä laskenut, montako koneellista noilla on jo pesty, mutta todennäköisesti kuitenkin enemmän kuin se 13 tulee täyteen omassa käytössä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *