Lushin joulu

Ilokseni pääsin tämän kuun alussa osallistumaan Lushin joulutuotteiden esittelytilaisuuteen. Joulu tuo tullessaan ihania tuotteita ja sain taas kuola suunpielistä valuen ihastella. 🙂

Tämä postaus on pitkä kuvineen ja tuotetietoineen, kattava paketti Lushin joulusta.

lush.jpg

lush1.jpg

IMAG7605.jpg

Yllä olevassa kuvassa herkullinen asetelma Bûche de Noël -kasvojenpuhdistussavesta ja Let The Good Times Roll -tuoreputsarista.

IMAG7597.jpg

Snowcake

Kultakimalteen pintaansa saanut kaunis ja ylellinen saippua kosteuttaa ja hoitaa hellävaraisesti manteliöljyn ja ruusu-absoluten voimin. Erityisen hyvä herkälle tai atooppiselle iholle sekä tietysti lapsille.

IMAG7596.jpg

Noriko

Tämä keksijänsä mukaan nimetty saippua sisältää perinteisiä japanilaisia ainesosia; tofua, sakea ja riisiä. Herkkä ruusuabsolute ja ylang ylang poistavat joulustressin samalla kun saippuaan upotetut hyytelöpalat 
saavat sinut leikkisälle mielelle. Noriko -saippua on kuin talvinen päiväuni.

IMAG7599.jpg

Mr Punch

Mr Punch sisältää mm. puhdistavaa katajanmarjaa, mustaherukkaa, virkistävää limeä ja vähän kookosta pehmentämään… Myös hieman giniä on lisätty tuomaan todellisen boolin tuntua . Mr Punch näyttääkin ihan boolilta, hedelmänpaloineen kaikkineen!

IMAG7601.jpg

IMAG7600.jpg

Orange Jelly

Aito, oranssi ja yksinkertainen! Se sisältää tuorepuristettua appelsiinimehua, appelsiiniöljyä ja se on kruunattu erikoisella hyytelökuorrutuksella, joka on koristeltu appelsiinin viipaleilla.

Tässä vitamiinipitoinen piristysruiske ankeaan pimeään aikaan! Orange Jelly on mahtisaippua sekä käsille, että vartalolle. Nauti hedelmäisistä suihkuista!

IMAG7603.jpg

Rose Jam

Rakkaudesta ruusuihin ja ravitsevaan argan öljyyn! Huippuraaka-aineet, kuten vanilja, gojimarjat, ruusu, ja sitrukset ovat ihana tapa tuoda ripaus ylellisyyttä jokaiseen päivään.

Tämän suihkugeelin inspiraatio on rakkautemme ruusuihin ja ravitsevaan argan öljyyn. Tämän hienostuneemmaksi ei suihkugeeli enää muutu! Ihoa kirkastavat gojimarjat ja sisilialaiset sitrukset piristävät myös suihkuhetkesi. Ruusuöljy ja ruusuabsolute jättää jälkeen mehevät tuoksun. Rose Jamin kera suihkuttelu on takuuvarma tapa varmistaa ettei mene sataa vuotta ennen kuin joku uskaltaa suudella sinua… 

IMAG7609.jpg

Snow Fairy

Kimalteleva, hattaranpinkki, suloisen makea suihkugeeli pirteille ja raikkaille keijukaisille. Saatavilla rajoitetun ajan!

Lumikeiju tuli käymään eräänä vuonna, mutta uudenvuodenpäivänä se karkotettiin takaisin keijukaisten valtakuntaan. Se kuitenkin päätti palata takaisin seuraavana syksynä ja on täällä taas! Uskoimme, että tämä hattarantuoksuinen kimalteleva suihkugeeli olisi omiaan taikasauvaa heilutteleville pikku prinsessoille. Yllätyimme, kun karvaiset aikuiset miehetkin ihastuivat siihen. (He lähettävät jonkun muun ostamaan sitä, mutta kyllä me tiedämme!) Snow Fairy on suosikkituotteitamme ja siksi se on palannut! Hanki varastoosi, ennen kuin keiju liitelee takaisin kotikonnuilleen.

IMAG7611.jpg

Snow Fairy Sparkle

Suloista ja makeaa! Legendaarisen Snow Fairy –suihkugeelimme tuoksu kimaltavassa hierontapalassa! Tosikeijuju pesee itsensä Snow Fairy -suihkugeelillä ja sen jälkeen sivelee keijupölyä kaikkialle tästä kimallepalasta.

Snow Fairyn sydän on täynnä kosteuttavaa murumuruvoita ja erilaisia öljyjä, sekä tietysti hopeista kimalletta. 

IMAG7608.jpg

Ponche

Raikas talvisuihkugeelimme sisältää mm. luumua, appelsiinia, kanelia ja vaniljaa. Tätä hedelmämarmeladin tuoksuista kausituotetta on saatavilla vain rajoitetun ajan!

Tätä suihkugeeliä on ollut inspiroimassa Meksikolainen hedelmäbooli, joka valmistetaan kauden hedelmistä, kuten juuri luumuista, appelsiinista, sekä kanelista ja vaniljasta. 

Pese hiuksesi ja vartalosi tällä hedelmäisellä, pehmentävällä suihkugeelillä; piristyt varmasti kaamoksenkin keskellä. Tilkka tequilaa antaa tälle tuotteelle vielä pirteää potkua ja saa sinut juhlamielelle!

IMAG7607.jpg

Santa’s Lip Scrub

Kolakarkin ja kirsikoiden makuinen ja tuoksuinen huulikuorinta. Pehmeiden ja maukkaiden huulten puolesta, Santa’s Lip Scrub!

Kuori huulesi hellästi sokerilla ja anna neitsytkookosöljyn kosteuttaa ne täydellisiksi. Ja sitten voitkin nuolaista jämät parempiin suihin. Tämä huulikuorinta maistuu ihan kolakarkilta (niin kuin suudelmasikin sen käytön jälkeen). 

Huulikuorinta sisältää myös pieniä sydämiä, jotka voit myös syödä. Muista tämä ennen kuin menet mistelinoksan alle odottamaan…

Santa Baby Lip Tint

Joulupukki suukon saa (ja varmaan muuutama muukin)! Klassisen punainen huulivoide takaa suloiset suudelmat, raaka-aineet kuin itse joulumuorin keittiöstä!

Porkkanaöljy kera erilaisten reilun kaupan voiden, huolehtii huulesi kauniiksi. Lisäsimme tähän on myös hyppysellisen kirsikkaa ja taatelia antamaan joulun makua. Ja sitten lopuksi vielä kanelia; se stimuloi huulistasi täyteläisen pullukat. Joulusuukkoja, kiitos!

IMAG7617.jpg

Father Christmas

Oletkos sinä koskaan kylpenyt yhdessä joulupukin kanssa?

Kylpypallo kauden väreissä! Tämä pukkipallo saattaa näyttää pinkiltä, mutta ammeessasi se muuttuu vihereiksi ja punaisiksi pyörteiksi. Tänävuonna Father Christmasissa sulautuvat yhteen appelsiinin ja bergamotin tuoksut. 

IMAG7615.jpg

Bombardino

Bombardinon kaima on Italian Alpeilla tarjoiltava drinkki, joka maistuu sitruunajuustokakulta. Se on makea söpöläinen, joka sisältää kaakaovoita, sisilialaista sitruunaa, sekä reilun kaupan vanilja absolutea (maailman ensimmäistä reilun kaupan vanilja absolutea!), jotta kylvystäsi tulisi täydellinen talviunelma.

*****

Mukaan saimme pienet goodiebagit ja omastani löytyi pieni pullo Rose Jam -suihkugeeliä, Bûche de Noël -putsari ja Orange Jelly -saippua.

IMAG7635.jpg

IMAG7636.jpg

IMAG7637.jpg

Bûche de Noël -putsarin olenkin jo käyttänyt. Hauska koostumukseltaan ja pesu sillä tuntui todella perusteelliselta, osittain kuorivan vaikutuksensa vuoksi. Käytössäni on Lumenen CC-voide, jota tämä kasvojenpuhdistussavi ei valitettavasti ihan kokonaan puhdistanut, sillä pyyhkeeseen kuivauksen jälkeen tarttui vielä meikkivoidetta. Tosin putsarin puolustukseksi on sanottava, että ei tähän mennessä kyllä (ilman kasvovettä) mikään muukaan putsari ole meikkivoidejäämiä pyyhkeessä estänyt. 😉

IMAG7638.jpg

Eiköhän näillä Lushin joulusesongin tuotteilla pääse itseään hemmottelemalla joulufiilikseen. Ja kohta fiilistelyn voikin jo aloitella, kun siirrytään marraskuun puolelle. 🙂

*****

Postauksen tuotteet saatu

Kuvat on muokattu testausmielessä PicMonkeylla

10 kommenttia “Lushin joulu

  1. Luulin tuota yhtä tuotetta lihamurekkeeksi:)ja ihmettelin mitä tekee saippuoiden ym.joukossa:)

    1. nanna: Haha, sait kommentillasi mut nauramaan. 😀 Kyllä se hieman murekkeelta näyttää vaikka onkin jouluhalko. Todellisia herkkuja kyllä nämä tuotteet.

  2. Olen virallisesti vihreä ja kuolainen. <br />
    <br />
    Voi SLURPS mitä ihanuuksia ja sen mä vaan sanon, että haistatan huilut kosmetiikan vähennyksille jahka Lushiin pääsen! =D

    1. Dara: Uskotko, jos sanon, että odottelinkin sun kommenttia? 😉 Ja kyllähän sitä vähän saa herkutella!

  3. CC -ja BB-voiteet on todellan paljon hankalampia irrotettavia iholta kuin muut meikkivoiteet. Pitää olla aina &quot;tujummat&quot; aineet tai kaksoispuhdistus käytöstä. Joulupukit on ylisöpöjä!

    1. JonnaH.: Kiitos tiedosta. Harmi, pitää siis jatkossa koittaa suorittaa puhdistus joko kahdesti tai sitten ottaa kasvovesi mukaan kuvioihin.

    1. Love: Sehän tässä PicMonkeyssa on hienoa, että sitä ei tarvitse ladata koneelle! Toimii siis ihan nettiselaimen kautta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *