Loppuneet kosmetiikkatuotteet heinäkuu 2013

Se olisi sitten heinäkuun viimeinen ilta.

Nyt on aika kurkata, mitä tuotteita kosmetiikkahaasteen seitsemäntenä kuukautena ehti loppumaan. Olen ihan tyytyväinen vaikka aavistuksen harmittaa, kun kaksi tuotetta on vielä viimeisiä rutistuksia vailla tyhjät eivätkä ihan kerkeä tänään enää loppumaan. No, saanhan ne kuitenkin elokuun loppuneisiin tuotteisiin, ehkä jo huomenna 🙂 Nyt on kuitenkin heinäkuun loppuneet tuotteet kasassa ja kuvattu.

Kesäkuun loppuneet kosmetiikkatuotteet löytyy täältä ja sieltä löytynee sitten linkkiä aiempaan kuukauteen jne.

Ensin ihan rehellisesti loppuunkulutetut tuotteet ja sen jälkeen ne epärehellisesti loppuneet 😉

51530311c98c7e5224000673.jpg

Ihana Sitruunaverbena-saippua, joka kesti puoli vuotta (ääk!) ja josta sitten opin, että jatkossa paloittelen saippuat pienimmiksi paloiksi, jotten kyllästy. <– BLONDI! 😀

IMAG5238.jpg

Nioxin Scalp Renew, jota käytin kuukauden ajan iltaisin kosteuttamaan päänahkaa AHA-hedelmähappokuorinnan jälkeen. Lisää Nioxin-tuotteista ja kokemuksistani voi lukea täältä.

IMAG5775_1.jpg

Dr. Hauschka Lemon Lemongrass Body Moisturizer

IMAG5812.jpg

Ziaja Orangebutter Creamy Shower Soap

IMAG5827.jpg

Nioxin Scalp Revitaliser eli pesun yhteydessä käytettävä hoitoaine päänahkalle ja testikokoinen (tosin aika pitkäkestoinen) Dermalogican Multiactive Toner, jota käytin kasvoveden tavoin kosteuttamaan ja raikastamaan.

IMAG6470.jpg

Methodin Sweet Water vaahtoava nestesaippua. Tämän olen aikoinaan saanut yhteistyön kautta Eettiseltä Luksukselta. Tykkäsin kovasti tämän miedosta ja aavistuksen makeahkosta tuoksusta ja myös vaahtoavuus oli kiva juttu. Voin suositella tätä muillekin ja itsekin saatan ostaa tätä lisää sitten joskus, kun vanhat olemassaolevat tuotteet on käytetty loppuun. 🙂

Seuraavat tuotteet poistuivat tarpeettomina/vanhentuneina:

IMAG5762.jpg

Ducray-kuuriin kuuluva Neoptide liuos, johon oli jäänyt hieman vielä kun aloin käyttää Nioxin tuotteita. Lisäksi jo aika kauan avattuna ollut Acnicyl-voide finneille.

Lisäksi kävin läpi erillisen meikkituotepussukkani, joka pursusi tuotteita. Pois lähtivät alla olevien kahden kuvan tuotteet, joissa oli ripsareita, huulipuna, valokynä, BB-voide, hohdepuuteri (?) ja siveltimiä.

IMAG6471.jpg

IMAG6472.jpg

Meikkipussin sisältö ennen:

IMAG5845.jpg

Jälkeen:

IMAG6473.jpg

Lisäksi mulla on erillään niin sanotusti päivittäin käytetyt meikit. Niitä ei ole paljon: CC-voide, Lumenen mattameikkivoide, Sensain 38 -ripsari, kulmakynä ja poskipuna. Hyvin harvoin käytän luomiväriä, rajauskynää tai huulipunaa.

Niitä ns. rehellisesti loppuneita tuotteita on siis yhteensä seitsemän ja muita kymmenkunta. Äkkiä tuossa päässäni laskeskelin, millainen elokuusta on tulossa ja pääsin ainakin seitsemään (jälleen). Not bad 🙂

Arvatkaa, näkyykö nämä loppuneet ja muutoin poistuneet tuotteet mun kylppärin kosmetiikkakorissa? 🙂

Irina / White & Fresh - -

6 kommenttia “Loppuneet kosmetiikkatuotteet heinäkuu 2013

 1. Tää on ihan huippu haaste! Vuoden loppuun mennessä sulla on enää tärkeimmät tuotteet jäljellä 🙂 Tähän rinnalle voisi ottaa myös kuukauden ostossaldon kosmetiikan osalta!<br />
  <br />
  Mä just tajusin ettei mulla oo enää yhtään meikkejä 😀 Ripsiväri lähti viimesimpänä. Nyt on kyllä pakko panostaa kun koulu alkaa taas ettei kaverit järkyty 😉 No ei vaan, oon mielelläno ihan naturelli elli.

  1. Rebecca R: Mä en kyllä usko, että mun kosmetiikkavarastoni olisi kuosissa vuoden päättyessä vielä. 🙁 Ainakin säilytyskori pullistelee vielä eikä tuotteet mahdu reunojen sisäpuolelle. Mut ainakin jonkin verran saa kulutettua siihen mennessä ja siitä voisi vaikka vielä jatkaa. :)<br />
   <br />
   Mä olen tämän haasteen mittaan tunnustellut kyllä, jos olen ostanut kosmetiikkaa. Heinäkuun aikana ostin täydennystä mun Nioxin-tuotteisiin, hiusvärin ja uuden hammastahnan, joka pääsee käyttöön ihan näillä näppäimillä. Kesäkuun puolella tilasin Flow Kosmetiikalta vartalonkuorinta-aineen ja jalkavoin. Aika hyvin olen kyllä nyt pysynyt ruodussa mielestäni ja onkin ollut ilo huomata, miten tää haaste on vaikuttanut ostokäyttäytymiseen. Aina kun tekee mieli ostaa jokin tuote, niin ääni olkapäällä alkaa jankuttamaan: &quot;Tarvitsetko oikeasti, muista kosmetiikkavarastojen tyhjentämishaaste!&quot; ;D

 2. Aika hyvän määrän olet saanut tuotteita loppumaan! Näitä postauksia on aina kiva lukea. Tuo sitruunasaippua on näyttänyt paketissa herkulliselta!

  1. JonnaH.: Sitruunaverbenasaippua olikin tosi herkullisen tuoksuinenkin 🙂 Vielä on paljon tuotteita odottamassa korkkaamista, mutta vähenemistä odotellessa!

 3. pitäis itsekin oikein alkaa tutkimaan, kuinka paljon sitä punukoita käyttääkään kuukausittain 🙂 Tosin veikkaisin, etten pääsis lähellekään tota 🙂 mulla käsirasvatkin kestää sen vuoden per pieni purkki..

  1. Ruut: Tuokin voisi olla aika mielenkiintoinen juttu tutkittavaksi! Sitten voisi laskea myös, kuinka montaa eri tuotetta käyttää päivittäin ja viikottain. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *