Yksiö

Iltaa muutaman päivän tauon jälkeen! 🙂

Viikonloppu on mennyt reissatessa. Perjantaina kävin elämäni ensimmäistä kertaa asuntomessuilla ja eilen lauantaina oltiin päiväreissulla Hangossa. Tänään ei ole jaksanut tehdä muuta kuin vaan möllöttää ja nukkua. Kotitöitä piti tehdä, mutten ole jaksanut enkä jaksa. 😀

Koska viikonlopun kuvien käsittelyssä, karsimisessa ja lajittelussa menee hetki, niin tässä kuvia yksiöstä, johon törmäsin jokin aika sitten Oikotiellä.

oikotie.jpg

oikotie1.jpg

oikotie2.jpg

oikotie3.jpg

Kuvat: Oikotie

Tässä yhdessä huoneessa on kaikki. Omaan silmääni jopa liikaa, mutta voiko yksiössä asialle juuri mitään. Kiinnostuin näissä kuvissa kokonaisuudesta ja asettelusta, en sisustustyylistä. On todella vaikeaa sisustaa yksiötä. Saada mahtumaan sinne kaikki tarpeellinen ja haluttu, mutta pitää yleisilmeen ilmavana. 

Tämä yksiö on kuitenkin oikein kodikas ja saahan tästä inspiraatiota. Sitä tarvitaan omassa projektissa, joka alkaa mahdollisimman rankasta yksinkertaistamisesta.

Hyvää alkavaa viikkoa! 🙂

8 kommenttia “Yksiö

  1. Love: Hanko on todella kaunis kaupunki, nimenomaan se vanha puoli ja ranta. Jos menee, kannattaa mennä ajoissa. Me oltiin paikalla vasta iltapäivällä myöhempään, joten sisustusputiikit olivat kiinni jo. Menevät kiinni kuulema jo klo 13 lauantaisin. Eli kun suunnittelee päivän hyvin, saa Hangosta varmasti paljon irti. Onhan siellä esim. museoitakin. Joten voin suositella 🙂

 1. Tosi kivan näköinen ja toimiva yksiö, näyttää aika tilavalle 🙂 Meinasitko vaihtaa asuntoa, asuntokuumetta taitaa olla liikkeellä ja se on hyvin tarttuvaa 🙂 Kivaa viikkoa!

  1. t: Mulla on jonkinlainen asuntokuume kyllä, mutta se johtuu varmaan siitä, että olen alkanut kaipaamaan tilaa ympärilleni. Haluaisin myös erillisen makuuhuoneen tai edes alkovin, jotta saisin hieman eroteltua oleskelutilaa. Nyt kun se ei ole mahdollista, yritän sitten karsia ja muutoin yksinkertaistaa kotia. 🙂 <br />
   <br />
   Kivaa viikkoa sullekin &hearts;

 2. Yksiöt ovat todella haasteellisia sisustettavia, mutta minunkin mielestäni löytämäsi asunnossa kalusteet on sijoiteltu kodikkaasti.

  1. H-EHHASL: Tuosta yksiöstä löytyy kaikki tarpeellinen, mutta siksi myös se on mielestäni aavistuksen täynnä. Vuodesohva olisi yksiössä aika kätevä, mutta mä en jaksa joka ilta ja aamu räpeltää vuodetta auki ja kiinni, siksi mulla on erillinen sänky ja sohva. 🙂

 3. Ihan näppärän näköinen yksiö, voisin harkita jos asuisin yksin. Tiedätkö, mulla on sellainen &quot;salainen&quot; (kerron sen nyt täällä julkisesti…lol) pahe, että katselen välillä myynnissä olevia yksiöitä ja mietin, miten sisustaisin jos asunto olisi yksin minun 😀 Olen siis parisuhteessa elävä immeinen, enkä aikeissa erota, mut haaveilu on kivaa. Ja työkaverini harrastaa kuulemma ihan samaa.

  1. Kristiina: Toi virtuaalisuunnitteluhan kuulostaa ihan hauskalta 🙂 Ja yksiön sisustamisessa on vähän haastettakin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *