Päiväni pitkin poikin Helsinkiä

Tänään oli suhaamista moneen eri paikkaan ja räpsin reissultani hieman kuvia.

IMAG4829.jpg

IMAG4831_BURST002.jpg

IMAG4837.jpg

IMAG4840.jpg

Piipahdin kummityttöni luona kahvilla. Kahvin juon tuolla aina juuri siitä yhdestä ja ainoasta hieman haljenneesta mukista. Se on vuosien myötä muotoutunut mun nimikkomukiksi, vaikka ehjiäkin toki löytyy. 😉

IMAG4850.jpg

IMAG4853.jpg

IMAG4852.jpg

Muiden herkkujen lisäksi tarjolla myös raikasta tomaattia. Kummityttöni 2-vuotias pikkuveli osui aika lähelle totuutta nakatessaan omenankin tarjolle. Fiksu veto, vaikka olikin puoliksi syöty. 😀

IMAG4854.jpg

5-vuotiaan kummityttöni tekemä taideteos kummitädille. <3

IMAG4856.jpg

Yllä olevassa kuvassa kallion päällä on muutama tähtitalo. Nimensä ovat saaneet kolmesakaraisen muotonsa vuoksi. Nämä talot sijaisevat siis Helsingissä Mannerheimintiellä suurin piirtein vastapäätä Tilkan vanhaa sotilassairaalaa.

Alla lisää kuvia vanhoista Manskun kivitaloista.

IMAG4858.jpg

IMAG4859.jpg

Ja Finlandia-talo

IMAG4864.jpg

IMAG4868.jpg

IMAG4870.jpg

IMAG4871.jpg

IMAG4874.jpg

IMAG4875.jpg

IMAG4877.jpg

IMAG4880.jpg

IMAG4881.jpg

IMAG4883.jpg

Tässä vaiheessa sujautin kameran laukkuun ja suuntasin Kodin Ykköseen hakemaan pakettia, josta vielä tällä viikolla tulossa kuvia.

Nyt on nautittu myös iltapäiväkahvit, hetki auringossa parvekkeella ja loppuillan ajattelin katsella boksilta kevään Greyn anatomian jaksoja. Klo 21 alkaakin sitten taas romantiikan nälkäisille herkullista katsottavaa eli Twilight sagan kolmas osa Epäilys.

Ihanaa iltaa kaikille! <3

5 kommenttia “Päiväni pitkin poikin Helsinkiä

  1. Kaikkea teillä siellä suuressa citystä löytyykin:) mä en tykänny enkä älynny twilightia, oon varmaan ainut:D

    1. Jonsku: Kun miettii omaa kotikaupunkiaan kuvaamisen kannalta, niin monet asiat näkee aivan eri tavalla kuin normaalisti vauhdilla pitkin kaupunkia viipottaessaan. 🙂 Ja hei, ei kaikki voi tykätä kaikista elokuvista. En uskonut alun perin tykkääväni itsekään, mutta toisin vain kävi. 🙂

  2. Tosi kiva idea kulkea kameran kanssa kotikaupungissaan ja ottaa kuvia ihan arkisista jutuista. Sä olit vähän kuin turistina kotikaupungissasi tänään 🙂 Itsekin katselee noita maisemia vähän toisenlaisin silmin näiden kuvien välityksellä!

    1. Dara: Kuten Jonskullekin sanoin, niin välillä on hyvä hidastaa tahtia ja katsella ympärille niin että näkeekin asioita. Se tekee hyvää ja paljon kauniita, mielenkiintoisia ja hassujakin juttuja huomaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *