2 kommenttia “Tiedossa adventtisomistelua

  1. Silloin tällöin käyn lukaisemassa blogiasi. Varmaan liittyisin lukijakuntaan jos olisi enemmän postauksia kuten tämä tai se riisipuurojuttu. Ne ovat kiinnostavia.<br />Kahlasin läpi 12 viimeisintä postaustasi joista 9 sisälsi mainoksen. Klikkaa tästä on tuon tuosta. Aliarvioitko lukijoitasi vai oletko niin epätoivoinen rahan suhteen, että yrität saada meidät ostamaan sivusi kautta?<br />Kovasti, niin kovin kovasti olen odottanut kuvia kodistasi. OK se ei ole sisustukseltaan vielä valmis, niin sanot ja se on ymmärrettävää, mutta kun näkisi sen nyt, olisi sitten helppo verrata kun saat ajanoloon laitettua sitä mieleiseksesi. Se vie aikaa sen ymmärtänee jokainen.<br />Hyvää adventinaikaa sinulle!

  2. Kiva, että olet löytänyt blogistani edes jotain sinua kiinnostavaa. 🙂 Kaikkia ei voi valitettavasti miellyttää eikä jokainen postaus voi aina olla kiinnostava. Lukijoitani en aliarvioi, sillä uskon, että jokainen osaa itse päättää ostaako sivuillani näkyvieni mainosten kautta vaiko ei. Olen kuitenkin alusta asti mainostanut avoimesti ja aion tehdä niin jatkossakin, sillä tästä on tarkoituskin tulla osa työtäni tulevaisuudessa. Eli kyllä minä sillä tavoin epätoivoinen – sinua lainaten – rahan suhteen olen, että jotenkinhan meidän jokaisen on leipänsä tienattava ja tämä on osa minun tapaani elää.<br /><br />Ja mitä tulee sisustuksen valmistumiseen, niin koti ei ole sillä tavoin yleisilmeeltään siisti, että sitä kehtaisin kuvailla isommassa mittakaavassa vielä. Kyse ei siis ole vain lopullisen sisustuksen keskeneräisyydestä, vaan täällä siis on tavarat aivan hujan hajan, lattioita myöten 😉 Ne kuvat kodistani mitä olen voinut kuvata, löytyvät vanhemmista postauksistani. Eli kärsivällisyyttä peliin vain, kyllä minäkin jo tahtoisin katsoa ja kuvata valmiimpaa kotia! :)<br /><br />Mukavaa adeventinaikaa sinullekin ja kiitoksia palautteestasi! (koitin siihen mahdollisimman ymmärrettävästi nyt vastata)<br />

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *