Sini kylpyhuoneteline pesuaineille

Parin viikon takaiselta käynniltä Lahden Kärkkäisellä tarttui mukaan uusin tulokas Sinin Ruuviton -perheeseen. Aiemmasta hankinnastani eli kulmahyllystä suihkunurkkaukseen ja kommelluksista sen kanssa voi käydä lukemassa Ei menny niinku Strömsössä ja Uudet imukupit -postauksista.
aa.JPG
Kulmahylly on nyt pysynyt hyvin seinässä ja siksi uskaltauduin hankkimaan myös kylpyhuonetelineen nimeä kantavan pesuainetelineen lavuaarin yläpuolelle. Näin aamuin illoin käyttämäni tuotteet ovat kivasti esillä ja helposti saatavilla eivätkä loju lavuaarin reunoilla.
IMAG1229+2.jpg

IMAG1244+2.jpg

IMAG1231.jpg

Kuva on jotenkin vino kyllä nyt, ei vastaa todellisuutta.
Omalla kokemuksellani voin suositella näitä säilytystilaratkaisuksi pikkuisiin kylppäreihin, joissa ei ole mahdollisuutta säilyttää tavaroita kaapeissa tai tasoilla. Sitten jos vielä onnistuu haalimaan kauniita sisustuksellisia purnukoita tuohon esille, niin on vielä nättiäkin. 🙂

7 kommenttia “Sini kylpyhuoneteline pesuaineille

  1. Mä ostin kans joku aika sit kokeiluun tollasen kulmatelineen suihkuun ja nyt huomaan että on alkanut ruostumaan ?!?!! Onko sulla tällästä tapahtunu?

  2. Hui! Oli pakko käydä kurkistamassa omaa telinettä, mutta se ei onneksi ole ruostunut. Eiks tollasten kosteisiin tiloihin sijoitettavien telineiden pitäisi olla ruostumatonta terästä, ne kun kuitenkin väkisinkin kastuu jonkin verran… omituista!

  3. Mulla oli aikoinaan yksin asuessani tuommoinen imukuppiteline suihkussa, mutta eihän se siellä kovin hyvin pysynyt. Nyt kaapissa odottelee, on odotellut jo itseasiassa yli vuoden, kapeat lasihyllyt wc:n seinälle pääsyä. Musta jotenkin tuntuu, etten tuu saamaan niitä sinne ihan heti ja voisinkin taas harkita jotain imukuppisysteemiä! 🙂

  4. No ehkä tällaiset voisivat olla seuraavaksi kokeilussa? 🙂 Tuntuvat pysyvän ihan hyvin ja jos mitään vaurioita ei esimerkiksi imukuppeihin tule, niin nämä pitäisi pystyä kiinnittämään uudelleenkin sitten, jos jostain syystä ajan kanssa tipahtavat. Kaverilla oli pitkään pysynyt tällainen teline, jossa oli ollut kuulema aika reippaasti tavaraa. Nyt sitten muutama viikko sitten kai oli tipahtanut, mutta on kiinnitetty uudelleen ja taas pysyy 🙂

  5. Vitsi uskaltaiskohan sitä kokeilla itsekkin tuollaista… aiemmat ei oo ikinä pysyneet, mutta tarvetta olisi kyllä..

  6. Ootko kokeillut just Sinin tuotteita? Mä olen kuullut näistä vaan hyvää ja omat on tosiaan hyvin pysyneet. 🙂

  7. Hei Tsinnia! Oliko kyseessä Sinituotteen Ruuviton-kylpyhuoneteline vai jonkun muun valmistajan tuote? Otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme 019 7600 200 tai sinituote(at)sinituote.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *