Kosmetiikkashoppailuja

Samalla kun tapasin toissapäivänä ystävääni kaffittelun merkeissä, tuli tehtyä hieman kosmetiikkahankintoja. Kävin ihastelemassa ja tuoksuttelemassa Kluuvin The Body Shopissa joulutuotteita ja mukaan lähti ihana inkiväärin tuoksuinen vartalovoi. Tätähän ihastelin jo aiemmassa postauksessani The Body Shopilla verkkokauppa!
IMAG1161.jpg
Todella onnistuneesti saatu oikean inkiväärin tuoksu aikaiseksi, vaikka tietenkin tuoksu on semmoinen “kosmetiikkamainen”. Ostin samalla ystävälleni joululahjaksi pienen lahjapaketin tästä samasta sarjasta ja hän todellisena inkivääri-fanina tykkäsi myös tuoksusta. 🙂 Ehdinkin tätä jo hieman sipaista iholleni ja ihana inkiväärin tuoksu leijui nenääni pitkin iltaa. <3

Jos jostain syystä ei pääse fyysisesti myymälään nautiskelemaan tuotteista, niitä voi myös tilata verkkokaupasta täältä!

IMAG1160.jpg
Sokokselta puolestaan lähti mukaan jo aiemmin haaveilemani ripsien ja kulmien kestovärjäystuotteet, ruskea väri sekä hapete. Tarjolla olisi ollut myös ihan valmis värjäyssetti (klik), mutta näihin kuitenkin päädyin. Lisäksi ostin Santen hiuslakan, sillä olen nyt joutunut käyttämään normaalia useammin hiuslakkaa ja koska olen tosiaan kärsinyt hiustenlähdöstä (hiustenlähdöstä tekemäni postaus täällä klik), niin ajattelin vaihtaa lakkani samantien luonnonkosmetiikkaan.
IMAG1165.jpg
Sante Hair Spray (klik)

Saa nähdä millaiset kulmat saan ekakertalaisena aikaiseksi. 😀

Sisältää mainoslinkkejä
Irina / White & Fresh - -

2 kommenttia “Kosmetiikkashoppailuja

  1. Hei hyvä kun ostit tuota Santea koska oon suunnitellut sitä seuraavaksi, joten jäänkin odottelemaan sun kommentteja siitä ? 🙂 Mulla on ollut laveran vastaava, se on hyvä, mutta haluan silti kokeilla erilaisia läpi…

  2. Täytyy yrittää muistaa tulla kertomaan kokemuksia! Saan sen käyttöön varmaankin lauantaina, joten sitten pääsee testiin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *