Matto valkoiseen sisustukseen

Vanhassa kodissani ollut musta ryijymatto on nyt pakattu ja menossa varastoon ja varmaankin myytäväksi. Päätin, että uuteen kotiin haluan valkoisen maton jossain vaiheessa. Olenkin tutkiskellut mattovalikoimia ja löysin varteenotettavia vaihtoehtoja Mattotukusta*. Tässä hieman kivoja valkoisia mattoja kollaasimuodossa.
Nukkamatot
Desktop3.jpg
1. Super Shaggy 010 Vitivalkea kirkas; 2. Super Shaggy 020 Vitivalkoinen; 3. Lobby Luonnonvalkoinen; 4. Heat 025 Valkoinen; 5. Fluffy Valkoinen

Puuvilla- ja paperinarumatot

Desktop4.jpg
1. Räsy-/puuvillamatto Rusetti Valkoinen; 2. Puuvillamatto Pilvi 025 Valkoinen; 3. Puuvillamatto Suvi Luonnonvalkoinen; 
4. Puuvillamatto Sonja Valkoinen (kaksipuolinen); 5. Paperinarumatto Tyyni Valkoinen

Mattotukusta ostaminen on helppoa ja maton saa kuljetettuna kotiovelle. Se onkin tärkeää, sillä jos ei ole autoa käytössä, on painavan maton kantaminen postista tai lähikaupasta aika raskasta. Maton voi maksaa monilla eri tavoilla, mutta myös pienemmissä erissä Klarna osamaksulla tai PayPort laskulla/osamaksulla. Kuljetusmaksutkaan eivät päätä huimaa:
toimituskulut.png
Tuotteiden normaali toimitusaika on 1-6 työpäivää. Tuotteilla on täysi 30 päivän palautusoikeus ja etuasiakkaiksi rekisteröityneillä jopa 90 päivän palautusoikeus. Itse tykkään myös siitä, että Mattotukun sivuilla on erikseen mainittu, että tuotteen väri voi vaihdella valaistuksesta riippuen ja että matot on pyritty parhaan mukaan kuvaamaan mahdollisimman luonnollisessa valossa. Tämä kauppa on ainakin minut vakuuttanut tiedoillaan. Onko jollain jo kokemusta Mattotukusta?
Mattotukkuun ostoksille pääset tästä*.
Postaus sisältää mainoslinkin

6 kommenttia “Matto valkoiseen sisustukseen

  1. Ei ole omaa kokemusta, mutta tuttava on tilannut ja kehunut mattoa. Itse olen harkinnut tuota super shaggya valkoisena ja pyöreänä, näyttää nääs tosihyvältä.<br />Ei taida olla edes vielä paria viikkoa siitä, kun huomasin, että ko. Mattotukussa oli menossa kampanja, jossa kaikki matot oli -20%, mutta jotenkin en saanut itseäni vielä siinäkään vaiheessa tilaamaan 😀 Haaveissa siis aina vain siintää.. voipi olla, että värivalintakin vielä muuttuu..

  2. Super Shaggyt on myös mun lemppareita. 🙂 En tosin halua liian vitivalkoista mattoa, ettei sitten ole liian kirkas. Mutta ihan varmasti vakavasti harkitsen hankkivani seuraavan mattoni tuolta Mattotukusta 🙂

  3. Mies haikailee meillä uutta mattoa olohuoneeseen ja on juurikin tuolta Mattotukusta sopivia ehdokkaita katsellut. Etsinnässä olisi sellainen paksu karvamatto. Varmaan sen jälkeen kun laminaatit laitettu pistetään tilausta menemään.

  4. Uskon, että kannattaa tosiaan harkita ainakin Mattotukkua, jos on mattohankinta edessä. Minä ainakin aion! 🙂

  5. Kannattaa sitten huomioida, että kun iloisena tilaa kotiinkuljetuksen, niin jos maton haluaakin palauttaa, niin siitä vain autottomana linja-autoasemalle. Been there, done that. Ja joo, ihan ei ehkä muutenkaan ole loistokkaat kokemukset Mattotukusta. Tai oikeastaan ihan jees paikka, mutta paikan päällä maton näkemistä ei vaan peittoa mikään.

  6. Totta. Kyllähän se näkeminen ennen ostopäätöstä on aina parempi kuin sokkona tilaaminen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *