Listoja

Listat ovat kivoja ja ovat usein tarpeenkin, kun yrittää hahmottaa ja jäsennellä asioita. Mä olen jotenkin halunnut nähdä edistymistä tekemällä listoja ja sitten yliviivaamalla pysynyt kartalla edistymisessä. Tein jo viikkoja sitten listan kaikesta mahdollisesta mieleen tulevasta, mitä pitäisi ostaa. Kuuluisa ostoslistani… Lista on pitkä kuin nälkävuosi ja pitää sisällään ihan kaikkea. Pääasiassa sisustukseen liittyviä asioita, mutta mahtuu mukaan välillä muutakin. Hyvin (taloudelliseen tilanteeseeni nähden) on jo yliviivauksia tullut ja mitä enemmän niitä tulee, sen paremmin on edistynyt. Olisiko tuollaisessa listassa kontrollin tarpeen, hahmottamis- ja jäsennysavun lisäksi kyse myös tietyllä tavalla suunnitelman luomisesta ”mustaa valkoiselle” ja sitä kautta oman kädenjäljen näkemisestä…

IMAG2143.jpg
Sivu 1/3
IMAG2144.jpg
Sivut 2/3 ja 3/3

Käsiala on surkeeta, mutta älkää antako sen häiritä. 🙂 Jotta listojen tekeminen ei jäisi tähän, tein tänään myös to do -listan. Välillä on ollut hieman vaikeuksia saada asioita tehtyä – aloittamisen vaikeus – ja välillä kaikki tekemättömät asiat pyörii päässä kuin hyrrä. Niinpä sitten tein listan, josta siitäkin sitten yliviivaan juttuja, kun saan tehdyksi. Tämän listan motivaattorina toimii myös oman kädenjäljen näkeminen, sekä paperilla että sitten kotona.

IMAG2142.jpg
Sivu 1/1

Näiden kanssa ei tekeminen ihan äkkiä lopu kesken. Ja voisi kuvitella, että noiden listoilla olevien asioiden toteutumisen jälkeen keksin vielä paljon lisää uusia listattavia juttuja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *