Kirsikankukkia ja käen kukuntaa

kirsikankukkia_ja_kaen_kukuntaa_whiteand

kirsikankukkia_ja_kaen_kukuntaa_whiteand

kirsikankukkia_ja_kaen_kukuntaa_whiteand

kirsikankukkia_ja_kaen_kukuntaa_whiteand

kirsikankukkia_ja_kaen_kukuntaa_whiteand

kirsikankukkia_ja_kaen_kukuntaa_whiteand

kirsikankukkia_ja_kaen_kukuntaa_whiteand

Olen niin onnellinen! Ensimmäistä kertaa kuukauteen pääsin kunnon kävelylenkille, kun viime lauantaina aloittamani toinen lääke – esomeprazol – on alkanut tehoamaan. Tällä viikolla olen vihdoin päässyt hieman kiinni tavalliseen arkeeni sen sijaan, että olisin joutunut jumittamaan kotona tai lähiympäristössä. Saatiin myös kesäkelit tänne Helsinkiin, joten oli ihana lähteä kävelylle. Ja ensimmäistä kertaa tänä keväänä pelkällä hupparilla ja hihat käärittyinä ylös. 

Ihastelin kirsikankukkia Uutelan kanavalla. Nautiskelin seesteisestä tunnelmasta metsässä, joka on poissa ollessani herännyt eloon. Joka puolella lauloi lintuja ja kuulin käenkin kukkuvan. Muurahaiset ahkeroivat kevätpuuhissaan ja valkovuokkoja oli tuhansittain.

Idyllisen kahvila Kampelan terassi oli täynnä ihmisiä, mutta kävin korkkaamassa kesän toisen suosikkikahvilani, Cafe Why Notin, joka sijaitsee Kampelan lähellä Aurinkolahden rannalla. Siinä terassilla nautiskelin auringon lämmöstä ja mango-banaanismoothiesta. Siinä tuntui, että nyt on planeetat kohdillaan. 

Huomenna kutsuu Aurinkolahden ranta uudelleen, kun klo 10-15 on Aurinkokirppis ja koko rantabulevardi on täynnä kirpputorimyyjiä. 

Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

4 kommenttia “Kirsikankukkia ja käen kukuntaa

  1. Mäkin ihastelin perjantaina kirsikankukkia iltakävelyllä. Ne tulivat ihan yhtäkkiä, heti kun tuli lämmin. ♥

  2. Syön tuota samaa lääkettä. Minulla alkoivat oireet pienenä ylävatsan korventamisella ja lopulta kivut olivat niin kovat, että tähystettiin, ja löytyi palleatyrä. Nyt tuolla lääkkeellä, yksi per päivä, oireet ovat pysyneet poissa jo vuosia.

    1. Annika: Olen kuullut, että palleatyrä voi aiheuttaa refluksia. Kävin hieman tutkimassa asiaa ja aika mielenkiintoista, että 70 % refluksikoista on palleatyrä. En tiedä onko minulla, sillä tähystystä ei ole tehty. Nyt tuntuu lähes kaiken ikävän oireiston vieneen pois tuo esomeprazoli. Jäljellä on satunnaista ja lievää tyhjämahakipua, röyhtäilyä ja vatsan turvotusta. Hyvin jo pystyy elämään arkea, joten iso kiitos esomeprazolille. ♥

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *